Miért ilyen a fenekem? Valamilyen tornával tudom csökkenteni a túlságosan kerekségét? Fontoooos!
2013. febr. 4. 18:10
1/16 anonim válasza:
Te buta vagy...nehogy már csökkenteni akard.
Bár lány vagyok, de szerintem nagyon kis csinos feneked van! Ne gondolkozz már ilyen badarságokon :)
2/16 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy nem a legjobb kép,de óriásian kerek a fenekem...
Csak tornákat mondjatok rá mert pénteken passzos ruhába leszek.Nem érzem így jól magam...
2013. febr. 4. 18:18
3/16 anonim válasza:
Ezt nem lehet csökkenteni... mellesleg nem értem én sem mi a bajod vele, a pasiknak is ez tetszik a legjobban, szép, formás, kerek.
5/16 anonim válasza:
Biztos lehet a kontúrokat finomitani tornával,de nem péntekre!:))
Max felveszel egy alakformáló alsóneműt,ami összébb fog.
Egyébként semmi baj a fenekeddel!!! :) /N
6/16 anonim válasza:
Nekem is hasonló. Bár az enyém szerintem kicsit nagyobb,és így kerekebb. Nem szeretem,mert a keskeny derekamhoz,és a lapos hasamhoz képes bazinagy a seggem.
9/16 anonim válasza:
Az első képért jár a Photoshop-különdíj. :)
10/16 A kérdező kommentje:
Az első képen semmit az ég világon nem PhotoShop-oltam.És a lábról mi a véleményetek?
2013. febr. 4. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!