Hogyan tudom csökkenteni az arcomban lévő zsírpárnák méretét?
Figyelt kérdés
úgy érzem, túl pufi az arcom, pedig még nem vagyok annyira öreg (24), és a tokám is megereszkedett kicsit2011. nov. 24. 01:34
1/5 anonim válasza:
Nekem is igy volt, es sajnos legutoljara fogy, ha fogyok!
Jol mukodik a pajzsmirigyed?
Vagy allegias/érzékeny bőrű tipus vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
érzékeny bőrű mindenképpen. Meg hízásra hajlamos. Bár középiskolában nagyon vékony voltam. Allergiám nincs, a pajzsmirigyemet meg nem tudom, de ezt még soha nem mondta nekem senki.
2011. nov. 24. 02:54
4/5 anonim válasza:
Mert nalam mindenki pajzsmirigyre gyanakszik, mert eza puffadt arc arra utal, és kuldenek vérképre, de teljesen jok az értékeim. És én is ilyen érzékeny bőrű vagyok. És évtizedek ota nyomozas alatt all az ügy, hoyg mim mukodik iylen harmoniatlanul, de még nem fejtették meg. Ilyen "kifele anyagcsere"-szeruseg a dolog, tehat hogy a bőrömön, meg hajamon vannak azoka meregtelenitesi tunetek, amiket belso szerveknek kene elvegezniuk. Szoval lehetk en mar full vekony, az arcom akkor is pufi, mint Neked.
5/5 A kérdező kommentje:
ez lehet valamilyen élelmiszer-érzékenység?
2011. nov. 24. 03:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!