Miért ilyen a fenekem? Valamilyen tornával tudom csökkenteni a túlságosan kerekségét? Fontoooos!
2013. febr. 4. 18:10
11/16 anonim válasza:
A második eresztésben az első képért. Vagy a középsőért, ha úgy tetszik.
Tudtam, hogy nem fogod érteni... :D
12/16 anonim válasza:
Hátulról nézve nem nagy a feneked, oldalról meg pont szexi szép kerek. A lábaddal sincs baj. De a fehér ruha a fehér bőrhöz nem nyerő.
14/16 anonim válasza:
a ruha nem előnyös. a színe miatt főként. és ne húzz alá olyan nagymamabugyit, csúnya, hogy ennyire látszódik a körvonala.
15/16 A kérdező kommentje:
Normális fajtájú bugyit hordok.De azt is rendesen átlátni.Mit vegyek alá?
2013. febr. 6. 08:04
16/16 anonim válasza:
Mit megnem adnék én az ilyen popoért.Miért zavar nem értem nagyon szexi.Az alson kell változtatni mert nem szép ilyen formás popon.Gyonyoru a feneked orulj neki.26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!