Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kisebbíthetném meg a...

Hogy kisebbíthetném meg a melleimet?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta szenvedek ettől a két tehertől. :( Aránytalanítja egyébként is ocsmány alakom :( 163cm vagyok és 48kg, ehhez képest C/D kosaras melltartó kell, amitől igencsak tőgyes tehénnek tűnök. :( Strandra sem merek elmenni miattuk, és a melleim miatt nekem semmi nem áll jól. :( tartok tőle ha ez a helyzet nem változik akkor idős koromra a hátamra kapva kell hogy járkáljak. :( hátfájdalmaim is vannak tőle meg gerincferdülésem (ezek a szégyen miatt is vannak, igyekszem minnél jobban takarni a deformitásokat).

Tudtok esetleg valami természetes mellkisebbítési módszert? (Nem igazán lennék alkalmas a műtétre mert rákos vagyok)

2019. júl. 7. 15:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Rákos vagy es nem mesz el? Agyban is baj van!
2019. júl. 7. 15:28
 2/18 A kérdező kommentje:

Kedves 1.

Fél éve diagnpsztizáltak, kemóra küldtek volna,amit nem fogadtam el.Valahogy nem akaródzik nekem megvállni a hajamtól. Kövezz(etek) meg és urambocsá. ha fiatal lány létemre fontos a hajam. -.-

Ha idősebb lennék és/vagy lenne gyerekem az már más tészta...

2019. júl. 7. 15:40
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem egy jó melltartó sokat segít (ez vált be: [link] , a Decathlonban vettem, de mintha ők most nem árulnák ezt a típust). Ugyanolyan, mint egy normál melltartó, csak erősebb anyagból van, és normális formája lesz tőle a mellednek. Érzésre tényleg olyan, mintha kisebb lenne. Hátránya, hogy műszálas, és hogyha túl szorosra kapcsolod, akkor egy idő után kényelmetlen lesz. Ki kell tapasztalni, hogy jó.
2019. júl. 7. 15:50
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. júl. 7. 15:53
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Egyrészt hány éves vagy?

Másrészt a C/D nem túl nagy, mármint objektíven.

Kellene, de a hajad miatt nem él kemora? Te nem vagy normális!!!! Milyen rákod van?

2019. júl. 7. 16:03
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
És nem is kezelteted a rákot? Szerintem neked most nagyon nem az a legnagyobb bajod, hogy fájni fog idős korodban a hátad...
2019. júl. 7. 16:10
 7/18 A kérdező kommentje:

5.

Igazán könnyű ítélkezni, úgy hogy (valószínűleg) nem vagy tisztában a kemoterápia egyéb mellékhatásaival. Ha érdekel nézz utána...

6. Alternatív kezelést választottam és szemmel látható a változás. :)

2019. júl. 7. 16:21
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

De tisztában vagyok.

Másrészt a hajadra hivatkoztál.

2019. júl. 7. 16:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Sajnos érdemben nem tudok mit hozzáfűzni, de megkérdezhetem, hogy milyen rákod van es mennyire súlyos?
2019. júl. 7. 16:35
 10/18 A kérdező kommentje:

8. Hát igen , fontos a haj is nekem nagyon. De a többi mellékhatás is nagyon aggasztó. Inkább maradok az alternatívnál, az nem toxikus

9. A doki konkrétan azt mondta hogy nekem már haldokolnom kéne. Ahhoz képest semmi fizikai fájdalmam nincs emiatt. :)

2019. júl. 7. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!