Hogy kisebbíthetném meg a melleimet?
Kiskorom óta szenvedek ettől a két tehertől. :( Aránytalanítja egyébként is ocsmány alakom :( 163cm vagyok és 48kg, ehhez képest C/D kosaras melltartó kell, amitől igencsak tőgyes tehénnek tűnök. :( Strandra sem merek elmenni miattuk, és a melleim miatt nekem semmi nem áll jól. :( tartok tőle ha ez a helyzet nem változik akkor idős koromra a hátamra kapva kell hogy járkáljak. :( hátfájdalmaim is vannak tőle meg gerincferdülésem (ezek a szégyen miatt is vannak, igyekszem minnél jobban takarni a deformitásokat).
Tudtok esetleg valami természetes mellkisebbítési módszert? (Nem igazán lennék alkalmas a műtétre mert rákos vagyok)
Kedves 1.
Fél éve diagnpsztizáltak, kemóra küldtek volna,amit nem fogadtam el.Valahogy nem akaródzik nekem megvállni a hajamtól. Kövezz(etek) meg és urambocsá. ha fiatal lány létemre fontos a hajam. -.-
Ha idősebb lennék és/vagy lenne gyerekem az már más tészta...
Egyrészt hány éves vagy?
Másrészt a C/D nem túl nagy, mármint objektíven.
Kellene, de a hajad miatt nem él kemora? Te nem vagy normális!!!! Milyen rákod van?
5.
Igazán könnyű ítélkezni, úgy hogy (valószínűleg) nem vagy tisztában a kemoterápia egyéb mellékhatásaival. Ha érdekel nézz utána...
6. Alternatív kezelést választottam és szemmel látható a változás. :)
De tisztában vagyok.
Másrészt a hajadra hivatkoztál.
8. Hát igen , fontos a haj is nekem nagyon. De a többi mellékhatás is nagyon aggasztó. Inkább maradok az alternatívnál, az nem toxikus
9. A doki konkrétan azt mondta hogy nekem már haldokolnom kéne. Ahhoz képest semmi fizikai fájdalmam nincs emiatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!