Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kisebbíthetném meg a...

Hogy kisebbíthetném meg a melleimet?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta szenvedek ettől a két tehertől. :( Aránytalanítja egyébként is ocsmány alakom :( 163cm vagyok és 48kg, ehhez képest C/D kosaras melltartó kell, amitől igencsak tőgyes tehénnek tűnök. :( Strandra sem merek elmenni miattuk, és a melleim miatt nekem semmi nem áll jól. :( tartok tőle ha ez a helyzet nem változik akkor idős koromra a hátamra kapva kell hogy járkáljak. :( hátfájdalmaim is vannak tőle meg gerincferdülésem (ezek a szégyen miatt is vannak, igyekszem minnél jobban takarni a deformitásokat).

Tudtok esetleg valami természetes mellkisebbítési módszert? (Nem igazán lennék alkalmas a műtétre mert rákos vagyok)

2019. júl. 7. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

Nincs fizikai fájdalmad, csak fáj a hàtad....

Ekkora ordas nagy kamut

2019. júl. 7. 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

"Valahogy nem akaródzik nekem megvállni a hajamtól. "

De az életedtől igen.

Szívből remélem, hogy felépülsz, bár szerintem nem ártana utánanézned, hogy ezek az "alternatív kezelések" milyen arányban hoznak gyógyulást. (Nem, nem a "természetgyógyász" saját "felmérésére" gondolok.) Elmondom: az "alternatív gyógymódok" sikere eddig 0,0%. Szemben az orvostudomány jelenlegi technikáival, amik bőven 50% feletti eredménnyel kecsegtetnek.

Ja, hogy emellett komoly mellékhatások lesznek? Igen. De egyelőre ezek jelentik az egyetlen esélyt a túlélésre. De nyugodtan tagadd meg, és két legyet ütsz egy csapásra: a hajad is megmarad, és nem kell majd idős korodra a melled miatt aggódnod.

2019. júl. 7. 17:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A #12es válaszironak igaza van, sajnos ez nem gyerekjáték, és rengetegen épültek fel a kemo utan, míg alter gyógymódból, hát, tényleg alig-alig, egy ismerősöm sokáig jól volt, aztán egyik napról a másikra...ő is alternatív gyógymód híve volt.

Lány vagyok, engem is foglalkoztatna a gondolat,hogy mi lesz,ha kihullik a hajam, de hát inkább az,minthogy a szeretteim vegig nézzék a fájdalmas, gyötrelmes leépülésemet, hiába szedek valami hiperszuper kapszulát meg cseppeket.. ezek egyébként étrendkiegészítők, önmagukban keveset érnek. Kemo mellé biztos jobb lenne a hatása.

Kívánom, hogy gondold át a kezelésed. Van olyan rákfajta, meg szervezet, ami évekig "elvan" kezelés nélkül, vagy adott ideig jól reagál az alter dolgokra, de erre ne alapozz kérlek...arról ne is beszéljünk, hogy van olyan sunyi rákfajta, ami hipphopp hetek alatt ad áttétet, aztán mar tényleg hiába a kemo, johet a fajdalom meg a kín.. gondold át.

#9es voltam.

2019. júl. 7. 17:53
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem te most ne ezzel legyél elfoglalva hanem a felépüléseddel, egyébként nekem D-s van egyáltalán nem nagy a C/D mell ha ettől fáj a hátad valószínüleg nincs hátizmod és majd azzal kezdj valamit ha meggyógyulsz.

Lehetetlen hogy egy C/D-s melltől tőgyes tehénnek tűnj a fejedben van a gond a kinézetedről.

2019. júl. 7. 22:18
 15/18 anonim válasza:

Drága Kérdező!

Elsősorban, sok sikert kívánok a gyógyulásodhoz, imádkozom, hogy legyőzd ezt az iszonyú betegséget! Remélem jobban vagy már! ❤️

Másrészt teljesen átérzem a "tőgyes tehén" hasonlatot, ugyanis én is így érzem magam. Már vagy 2 éve strandon sem voltam, lol.

Szeptemberben töltöm a 18at, én műtéti úton akarom kisebbíteni a melleimet.

Viszooont, ha valami alternatívon gondolkodsz, akkor ajánlom a mellizom-erősítő gyakorlatokat, illetve, a jutyubot :D

Beírod, hogy "How to get smaller breast naturally", és tadaa. Biztos találsz valami megoldást. Tuti biztos vagyok benne!

Azokkal, aki meg csak ócsároltak ahelyett, hogy megértettek volna, ne foglalkozz. Mindenkinek más az értékrendje, és úgy gondolom, hogy fontosabb, hogy magad számára szép legyél, és elégedett legyél magaddal, semmint mások véleménye. Egyébként meg szerintem 163 cm-hez és 48 kg-hoz mérten a C/D elég nagy. Még nekem is nagy, aki 171 cm és 67 kg vagyok.

A lényeg, hogy meg tudod oldani, hinned kell magadban, és jól érezned magad a testedben!

Gyógyulj!❤️

2020. ápr. 3. 23:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves Előző!

"átérzem a "tőgyes tehén" hasonlatot, ugyanis én is így érzem magam" - pontos a megfogalmazás.

Nem "az vagy", hanem "annak érzed magad" - talán nem haragszol meg, ha azt mondom: nem a melleiddel van a gond, hanem 40 cm-rel feljebb.

Azt írod, hogy "fontosabb, hogy magad számára szép legyél, és elégedett legyél magaddal, semmint mások véleménye" - ez igaz is, csak nem a jó úton keresed a megoldást.

A mellkisebbítés elég nagy műtét, sokkal nagyobb, mint a növelés és a vágások nyoma is megmarad.

Arról nem is beszélve, hogy mondjuk 750e Ft.

Ha azt az utat választanád, hogy a hozzáállásodon változtatsz és "dolgozol magadon" ezügyben, akkor sokkal jobb eredményt érnél el és jobban éreznéd magad a bőrödben.

Arról nem is beszélve, hogy ha ehhez szakember segítségét kéred, akkor egy bő évig járhatsz hozzá minden héten és még úgy is jobban jössz ki anyagilag...

2020. ápr. 4. 16:11
 17/18 anonim válasza:

16-osnak írom, hogy a mellkisebbítés a LEGKISEBB és LEGVESZÉLYTELENEBB mellel kapcsolatos beavatkozás és a hegek sem maradnak meg csúnyán, épp hogy egy picike vonal marad a mell alsó részén... amúgy tökre megértem a kislányt... nekem már általános 7.-ben C-s volt a mellem... 12.-es koromra már E kosaras melltartó kellett, ja és 160 cm vagyok és 52kg xd... hiába a torna, a testedzés... nekem attól csak iszonyúan megereszkedtek a melleim... az "eredmény" rosszabb lett, mint a kiindulási pont xd

tb támogatottan is elvégzik ingyen a műtétet, ha az eltávolítandó mell mennyiség meghaladja a testtömeg 0.5 %-át... (csak a kompressziós melltartót kell megvenni magadnak, az kb 12ezer ft..) :) csak mondom!

2020. ápr. 15. 17:04
 18/18 anonim válasza:
Hogy vagy kerdezo?
2020. ápr. 16. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!