Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel tudnám normálisan le...

Mivel tudnám normálisan le szorítani a melleimet?

Figyelt kérdés

Számomra túl nagyok és csak útban vannak. Emellett még amerikai focizok is ahol szintén hátrány. Később biztos szeretnék plasztikai műtétet, de az egyenlőre még nem kivitelezhető.

Értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2020. ápr. 27. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán fásli?
2020. ápr. 27. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoros sportmelltartóval.
2020. ápr. 27. 14:13
 3/8 qborka ***** válasza:
100%
Pontosan. A Legjobb sportmelltartó pedig a Shock Absorber.
2020. ápr. 27. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is a sportmelltartóra szavazok.
2020. ápr. 27. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is sportmelltartó
2020. ápr. 27. 23:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én fáslival csináltam, bár nekem nem voltak eleve sem túl nagyok. ez viszont keringési gondokat okozhat, szóval túl sok ideig nem javaslom, hogy így kötözve maradj. barátibb a sportmelltartó, ahogy írták, de nem tudom, hogy az elegendő-e. egy jobb darab drága, ismertem olyan csajszit, akinek még az se tartotta meg.
2020. ápr. 28. 19:55
 7/8 anonim válasza:
Engem nagyon zavarnak sportolás közben, pedig nem mondanám olyan hatalmasnak őket. Főleg futás, ugrálás közben, sokszor fájnak. Próbáltam sportmelltartókat. A legtöbb viselésekor ugyanúgy ugráltak és fájt. Ami rendesen le tudta szorítani és nem hagyta ugrálni, abban alig kaptam levegőt. A nagyobb meg nem ért szintén semmit. Még mindig keresem a megoldást.:(
2020. máj. 3. 00:59
 8/8 qborka ***** válasza:
Vegyél egy Shock Absorbert, kedves előző. AZ sportmelltartó 😊
2020. máj. 3. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!