Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyetértetek abban hogy ez a...

Egyetértetek abban hogy ez a női arc a legszebb ami valaha létezhet és hihetetlen hogy létezik is?

Figyelt kérdés

[link]

Női szemmel, gyanítom itt szinte csak nők vannak

Posztolnam egy másik topicban hogy mennyire lesokkolt hogy megtaláltam a legszebb női arcot ever, de nem osztották a véleményem… leböbbentem hogy más nem látja amit én, tehát rájöttem hogy a szépség kategóriában megfelelőbb ez a kérdés.

Hozzáteszem hogy kb 14 éves korom óta tehat már több mint 10 éve nézegetek nagyon szép nőket és akarom megtalálni a legszebb arcot és most kb 2 hete lett meg.

Kb szebb mint Angelina Jolie meg Adriana Lima együtt, pedig azt már nehéz elképzelni.

Ti is látjátok amit én?

2023. dec. 11. 17:32
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Sztem minden képen egyformán durva és még nagyon fotogen is…

Főleg ha megnézed hogy az anyja milyen átlagos volt pedig rá hasonlít, az apjára abszolút nem

[link]

Tudom egyedül vagyok ezzel a női szépség imádatommal nőként de nekem ez sokkoló

Egy földi csodának tartom főleg ilyen átlagos anyaval meg apával…

Ukrajna tényleg meg van áldva noi szépség szempontjából

Szegény, korrupt ország az is mint mi, de nincstelen családokban ilyen nők születnek

2023. dec. 19. 02:50
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átlagos, férfi szemmel semmi vonzót nem látok benne. Tömegcsaj, abból sem az ideálom.
2023. dec. 29. 18:02
 23/33 A kérdező kommentje:
22 tudsz mondani egyet aki neked a gyönyörű kategória? :D
2024. jan. 4. 13:23
 24/33 anonim ***** válasza:

Nem én vagyok a 22, de nekem sem igazán tetszik. Szép, de semmi kiemelkedő, instán minden 2. csaj hasonlóan néz ki az én szememnek. Akár mondhatnám azt is, hogy túl tökéletes, de az én ízlésemnek az akiben semmi nem fog meg nem tökeletes hanem unalmas. Ránézek és elfelejtem.

Nekem most akire legutóbb azt mondtam hogy hűha, az a mostani francia szépségkirálynő.

[link]

Látom, hogy kicsit kancsi meg nem egészen szabályos az orra, de akkor is ritka gyönyörű arca van szerintem. Az a szép a világban hogy mindenkinek más tetszik.

2024. jan. 4. 13:37
 25/33 A kérdező kommentje:

Van róla totál smink és filter nélküli kép is

[link]

Kb már pszichologushoz kell mennem mert annyira irigy vagyok rá és el sem hiszem hogy van ilyen arc

Megértem ha valakinek a jenna ortega fele ilyen kis őzike arc tetszik, de nekem meg midig az ilyen villain szépség tetszett és ez eddig a legszebb ebből a fajtából

Kar hogy meg nem lehet atszabatni magad mássá…

Ráadásul nagyon fotogen ami én nem vagyok.

Nem bírok betelni vele, egész nap a képeit nézegetem

Látszik hogy ukrán, Magyaroszágon nincs ilyen típusú szépség

2024. jan. 19. 18:41
 26/33 anonim ***** válasza:
Ez egytalán nem natúr kép. Ki van rajta festve a szája, a szempillája meg a szemöldöke. Minimum.
2024. jan. 20. 19:44
 27/33 A kérdező kommentje:

Ha van rajta bármi minimál ha nincs, én sosem láttam még ilyen szépet, nagyon irigy vagyok és lenyűgöz ahogy nézem a képeit

Egy egyszerű szegény ukrán családba megszületett a tökéletes női arc és csontozat és messze a legszebb szem amit valaha láttam

Hihetetlen számomra

2024. jan. 21. 08:38
 28/33 anonim ***** válasza:
94%
Ez mostmár kicsit nevetséges..
2024. jan. 21. 09:03
 29/33 anonim ***** válasza:
94%
Mintha valami isten lenne, úgy magasztalsz egy random csajt, csak mert szép:'D
2024. jan. 21. 09:04
 30/33 A kérdező kommentje:

Nem őt magasztalom mert amúgy egy ostoba gold digger…

Csak az arcát

Azt láthatja mindenki hogy kb 0,0001 százalék kap ilyen külsőt

2024. jan. 21. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!