Egyetértetek abban hogy ez a női arc a legszebb ami valaha létezhet és hihetetlen hogy létezik is?
Női szemmel, gyanítom itt szinte csak nők vannak
Posztolnam egy másik topicban hogy mennyire lesokkolt hogy megtaláltam a legszebb női arcot ever, de nem osztották a véleményem… leböbbentem hogy más nem látja amit én, tehát rájöttem hogy a szépség kategóriában megfelelőbb ez a kérdés.
Hozzáteszem hogy kb 14 éves korom óta tehat már több mint 10 éve nézegetek nagyon szép nőket és akarom megtalálni a legszebb arcot és most kb 2 hete lett meg.
Kb szebb mint Angelina Jolie meg Adriana Lima együtt, pedig azt már nehéz elképzelni.
Ti is látjátok amit én?
Szép lány, de én ha jól látom azért smink van rajta. Nem sok, nem azt mondom, de nem mondanám a legtermészetesebbnek. Szép, de más lány is megütötte már ezt a szintet. Láttam már más hasonlóan jóképű lányt, tehát nem a legszebbről van szó a világon.
A szépség relatív, ezért fölösleges megdöbbenni, hogy más nem látja szépnek, amit te igen.
Már kérdezted ezt...
Egyébként teljesen átlagos, láttam én már ennél szebb nőt is.
A True Bloodból hasonlít az egyik szereplőre.
5, mi a neve?
Ezt a képet meg valószínűleg mesterséges intelligencia szerkesztette, mert sehol sincs megjelölve ki a nő.
Na hat ez az, én is azt hittem hogy ilyen nincs a valóságban de igazi a lány, ráadásul az anyja csak átlagosan szép, ő egy csoda kb.
6, ilyen a valóságban nincs
Szerintem sincs ennyire gyönyörű azért vagyok lesokkolodva de tényleg van.
Smink nélkül ugyanilyen gyönyörű
De a smink amúgy sem tesz széppé senkit, csak szebbé a szépet
8 örülök hogy valaki egyetért, már feltéve ha úgy érted hogy sok millióból csak egy lesz ilyen
Eleve ukrán, ott van valami varázs a levegőben… sajnos azok a gének a magyarokig nem terjedtek ki, én itthon meg nem láttam megan Fox fele 10/10es not
Kar hogy nem lehet átszabatni az arcot, biztos öt választanám…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!