Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyetértetek abban hogy ez a...

Egyetértetek abban hogy ez a női arc a legszebb ami valaha létezhet és hihetetlen hogy létezik is?

Figyelt kérdés

[link]

Női szemmel, gyanítom itt szinte csak nők vannak

Posztolnam egy másik topicban hogy mennyire lesokkolt hogy megtaláltam a legszebb női arcot ever, de nem osztották a véleményem… leböbbentem hogy más nem látja amit én, tehát rájöttem hogy a szépség kategóriában megfelelőbb ez a kérdés.

Hozzáteszem hogy kb 14 éves korom óta tehat már több mint 10 éve nézegetek nagyon szép nőket és akarom megtalálni a legszebb arcot és most kb 2 hete lett meg.

Kb szebb mint Angelina Jolie meg Adriana Lima együtt, pedig azt már nehéz elképzelni.

Ti is látjátok amit én?

2023. dec. 11. 17:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Deborah Ann Wollra hasonlít
2023. dec. 12. 10:49
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy te mit látsz benne, tényleg nagyon szép. De igaza van az egyik válaszolónak hogy rengeteg gyönyörű nő van és egyébként nagyon sokfélék, nem lehet senkire sem azt mondani hogy legszebb, mert a szépségnek megannyi eltérő változata van.
2023. dec. 12. 11:46
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Biztos el leszek mondva irigynek vagy ilyesmi, de nekem nem annyira tetszik. Szerintem picit férfias az arca ezen a képen. Persze, csinos, szép. De nem látom kiemelkedőnek. Csak ha az egyetemi csoporttársaimra gondolok, számomra van sok szebb-különlegesebb nő.
2023. dec. 12. 11:54
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép, de amúgy semmi lehengerlő vagy különleges.
2023. dec. 12. 14:41
 15/33 A kérdező kommentje:

Elhiszem hogy nem mindenkinek tetszik egyformán, csak csodálkozom hogy más nem gondolja úgy hogy ez az ultimate istennoi arc

Komolyan nem is értem hogy miért nem szupermodell…

14 éves korom óta nem láttam ilyet még soha, pedig azóta keresem a legszebbet

Irigy vagyok

2023. dec. 12. 18:47
 16/33 anonim ***** válasza:

Hát szerintem is van szebb😅😅

Nah nem én 🤣

De pl vannak azok az iker kislányok, tudjátok biztos, na ők gyönyörűek, de amúgy a sulinkban is van olyan lány aki ennél szebb

2023. dec. 13. 17:56
 17/33 A kérdező kommentje:

[link]

Nem kötekedés, próbálom elfogadni hogy az ízlés más(bár a szépség nem szubjektív) de megnézném hogy egy random magyar iskolában hol van ilyen lány

Főleg hogy nálunk nagyon kevés a szép no kelethez képest

Nincs kivel megosztanom az ilyen szép nők iránti csodálatom csak azért akartam itt kibeszélni magamból mert mindenki ilyen őrült csodabogarnak nézne

Azt sem érti meg senki hogy férfiak terén mennyire finnyás vagyok, mindenki meg akar győzni hogy nem számít a külső…

2023. dec. 13. 21:53
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

17

Szintén nem kötekedésből írom, de ha nem gond elmondom a véleményem erről a képről is. Na a második lány, akit most küldtél, már tényleg az a mű kategória, számomra. A szemöldökén látszik, hogy elképesztően mű, megrajzolt, az arcán rengeteg a smink. Az első sokkalta szebb. De nem lehet tudni, hogy hogyan néz ki smink nélkül. Lehet, hogy úgy még szebb is, mert ez a szemöldök...

(Amúgy nem ugyanaz a két csaj ugye? Most a sok sminktől bezavarodtam xD)

A magyar iskolákban azért nincs ilyen, mert ez nő, nem kiskölyök. A tinik meg azért nem raktak ennyi sminket magukra. A második kép nem egy modell? Azért van rajta ennyi.

Nem gond, szerintem megbeszélheted itt velünk, én legalábbis nem nézlek hülyének.

2023. dec. 13. 22:18
 19/33 A kérdező kommentje:

Ugyanaz a nő hiszen róla van szó

De ez látszik is szerintem

Nincs rajta semmi megcsináltatva, pont ez benne a durva hogy természetesen lett ilyen

Van róla 16 éves kori képem is, egyszerűen így született

Én is azt hittem hogy mesterséges intelligencia de aztán kiderült hogy valós

Nekem a magyarok nem tetszenek… konkrétan egy megan Fox vagy Jolie szeru kimagaslot nem tudnék mindnai itthonról sajnos

2023. dec. 14. 03:17
 20/33 anonim ***** válasza:
Nekem pont a 2. képen tetszik jobban. De amúgy alapvetően a bambi szemű nők szoktak tetszeni igazán. Neki meg inkább vágott, kicsi szeme van. Midnenkinek más az ízlése.
2023. dec. 14. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!