Hihetetlenül csúnya vagyok! Mit tehetnék?
Hiába normális az orrom, szépek az ajkaim, a szemeim szépen helyezkednek el, ovális arcom van és normális füleim, mégis istenverte csúnya vagyok!
Nem sajnáltatásképp írtam, valami visszataszító lehet az arcomban ugyanis soha egy dicséret, egy kedves szó sincs a külsõmre. Valamiért rossz az elrendezése az arcomnak, és ez bizony nagy gond.
Alakom rendben van, ez az aminek örülni tudok.
Szép ruhákba se merek járni az arcom miatt.
16/L
Biztos vagyok benne, hogy nincs semmi baj az arcoddal. Szerintem még érdekes is, ha valakinek nem tipikus a kinézete :)
Én se kaptam még soha dícséretet az arcomra, nekem is elég kis kerek a fejem meg kicsi a szám, viszont sokan dícsérik a szemem színét. Ne hagyatkozz mások megítélésére, ne várd a dícséretet, kezdj bízni magadban :)
Ha gondolod küldj privátban egy képet (húszéves lány vagyok), de biztos vagyok benne, hogy szép vagy.
Pedig azt kéne kihangsúlyozni ami jó, tehát a tested!
Az arcodhoz pedig kérj tanácsot egy jó sminkestől (ne olyantól aki maga is úgy sminkel mint egy transzfesztita) olyantól aki neked is tetszik.
És persze egy jó hajszín jó frizurával sokat dob egy arcon.
A neten is talalsz ötleteket.
Nekem kicsit krumpliorrom van, vékonyka szájam lefelé vivő ráncokkal a szélein, anno még kövér golyófejem is volt s még akkor sem voltam ronda. Szép sem, az igaz, de azért csapta nekem a szelet pár srác és férfiú s nem kaptam sokkot, ha tükörbe néztem.
Te pedig leírtad a legtöbb részedet, ami csúnya lehetne és nem az. Még van pár lehetséges esztétikai probléma, de el nem tudom képzelni, mi lehetne az az iszonyatosan baj az arcoddal.
Nem kizárt, hogy van valami furaság (bár azt leírtad volna, nem?), de sokkal esélyesebbnek tartom, hogy nem vagy nagyon csúnya. Az, hogy nem mondanak szépnek, az még nem jelenti, hogy igen csúnya volnál.
Nekem is küldhetnél fotót! :)
Ha szimmetrikus az arcod, akkor biztos, hogy teljesen rendben van. Nekem az egyik szemem nagyobb, mint a másik, az orrom kicsit ferde, a szám meg sajnos eléggé ferde. Meg a felső fogsorom is, az egyik oldal fentebb van, mint a másik. Talán amiatt van, mert az egyik járomcsontom is fentebb van, mint a másik. A szemeim meg túl közel ülnek egymáshoz. :S És még szeplős is vagyok.
Mondjuk dicséretet én sem szoktam kapni. :/ Nem is csoda.
De hozzám képest biztos jól nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!