Baccarat hasonmások/Cloud szerintetek is tömegillat lett?
Figyelt kérdés
Cloud alatt Ariana Grande parfümjére gondolok, amit sokan hasonlítanak Baccarat Rouge 540-hez. Feltűnően sok nő és lány körül éreztem már ezeket vagy nagyon hasonló illatokat. Ennyire tombol a népszerűségük?2023. szept. 20. 13:31
1/4 A kérdező kommentje:
*A kérdésben nem csak a hasonlóakra, hanem magára a Baccarat parfümre is gondoltam.
2023. szept. 20. 13:32
2/4 Metionin válasza:
Igen, a Zarásat kb. lépten-nyomon érzem mindenkin, főleg amikor az elején még jód szagú. Tök fura amúgy, mert amikor megvettem, arra gondoltam, hogy senki sem olyan gyökér, mint én, hogy kifejezetten a kórházszaga miatt tetszik neki egy illat (én mindig szerettem pl. gyógyszertárba is menni a jódszag miatt) erre pár hónap múlva konkrétan mindenki ettől szaglott :D
3/4 A kérdező kommentje:
#2 Hát megnevettettél komolyan 😂 Köszönöm, hogy válaszoltál. Amúgy nekem is tetszik az illat, csak az utóbbi időben azt hittem már a szaglássommal lett valami, hogy szinte ugyanazt érzem. 😀
2023. szept. 20. 13:52
4/4 anonim válasza:
Igen, és mivel az eredetit hazánkban annyian nem engedhetik meg maguknak (főleg az anyjuknak hisztiző tinik), mindenki a koppincsokat fújja magára, amiből az olcsó összetevők miatt pont az eredeti kifinomultsága hiányzik, ezért a legtöbb emberen undorító, Barbie baba fej szagú műanyag illatúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!