Baccarat rouge 540 parfüm, vagy Xerjoff erba pura?
Figyelt kérdés
Kettő közül nem tudom melyiket vegyem meg.2023. jan. 17. 17:19
A kérdező szavazást indított:
Xerjoff erba pura
Baccarat rouge 540
8 szavazat
1/6 anonim válasza:
Amelyik neked jobban tetszik...ez a két illat pont nem az a kategória amin mások véleményére hagyatkoznék
2/6 A kérdező kommentje:
Légyszíves normális válaszokat mondjatok nekem. A ti véleményeteket kérdeztem
2023. jan. 17. 17:44
3/6 anonim válasza:
Nekem egyik sem volt az én ízlésvilágom
4/6 anonim válasza:
Leginkább egyik sem. De ha csak ez a két opció van akkor a Baccarat Rouge. Ennyi pénzért nem egy 2000 forintos tuttifruttis borzalmat akarok magamon szagolgatni.
5/6 anonim válasza:
Szóval egyiket se szagoltad ha jól sejtem:DD Teljesen más illatvilág a kettő, de az biztos hogy egyik se vakrendelős parfüm. Erba Pura nekem a legszúrósabb legorrbavágósabb parfüm amit valaha szagoltam, másokon viszont isteni. Baccarat rajtam működik, másokon benzinszagú. Mindenképp rendelj mintát belőlük először vagy szagold meg őket élőben, mert ezek tényleg zsákbamacskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!