Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MFK Baccarat Rouge 540 nektek...

MFK Baccarat Rouge 540 nektek mik a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Rendeltem mintàt, az is 6500 volt, és nekem nagyon gyenge bőrközeli illat. Sokan dicsérik ezt az illatot, meg most nagyot megy. Én vivantisról rendeltem a mintát, rajtam bőrközeli, szinte semmit nem érződik. A vivantisról pedig sokat rendeltem, mindig jót kaptam. Olyan van, hogy elillan a minta, mert esetleg nem jól zár az üvegcse vagy valami? Mert amennyire kedvelik ezt az illatot, ahhoz képest egy nagy nulla így.

2022. okt. 15. 19:32
 1/3 Metionin ***** válasza:
Nekem gigatartós, még kézmosás után és másnap is érzem. Mintát vettem egy hölgytől krémmánián. De ahány bőr, annyiféleképpen jön ki egy parfüm.
2022. okt. 15. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Olyan van hogy ha átöntik a kis 2 ml-es üvegcsébe a mintát, az rosszul zár vagy valami és elillan? Mert a vivantis megbízható oldal, eddig 2 parfümöt rendeltem onnan, meg sok mintát, sose volt semmi baj, mindig azt kaptam, amot rendeltem. Ezt már régóta ki akartam próbálni, mert nahyon népszerű niche parfümkedvelői körökben, erre rajtam gyakorlatilag olyan, mintha sima viz lenne, ha nagyon szagolgatom, enyhe vaniliát érzek benne, mást semmit, és azt is csak közel, amikor szinte mindenki intenzív, hosszantartó illatnak írja le.
2022. okt. 16. 08:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem Neroliból van az alapból és az extrait változatból is mintám. Még egy hét múlva is érzem a sálamon, a hajamon egész mosási a bőrömön egész nap pedig kB 2 cseppet használok. Elképesztően tartós az eredeti, és rendkívül addiktív illat.
2022. okt. 16. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!