Tényleg ennyire ótvar illat a Baccarat Rouhe 540?
Figyelt kérdés
Vettem egy mintát, 6000 forintért. Nsgyjából csak vmi fenyőt érzek meg ciprusféléket. Az illat ilyen nem intenzív, mély, bőrközeli viszont kimondottan kellemetlen a fenyő miatt. Ez az agyonhypeolt illat tényleg ennyi lenne, vagy hibásat küldtek? Ez bestseller illat több oldalon is ezért is csodálkozok, hogy ez tényleg ennyi lenne?2022. okt. 23. 16:00
1/8 anonim válasza:
Én még nem szagoltam, de simán lehet hogy neked nem jön be, mert nagyon megosztó.
2/8 Metionin válasza:
Ez tipikusan ilyen megosztó illat, van, akin finom édeskés, van akin fémes, míg van aki kifejezetten büdösnek érzi. Én hol édesnek, égetett cukrosnak, hol betadin szagúnak érzem.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem érdemes máshonnan is mintát venni, hogy hátha az előző volt rossz? Mert oké h mindenkin más, csak ez komondottan sz.r így, és azért egy 80 ezer ft-os top niche parfümnél, amire elvileg mindenki megkérdezi hogy mi ez a jó illat, nem ezt várja el az ember.
2022. okt. 23. 17:50
4/8 anonim válasza:
A nieche parfümöknek pont az a lényege, hogy nem proli tömegillat. Nem akarnak mindenkinek tetszeni.
5/8 A kérdező kommentje:
Hmm, fck logic. Tehát a designer illatok 15-20 ezer forintért tetszenek nagy tömegeknek, a niche parfümök meg 100 ezerért nem olyat gyártanak, ami tetszik a többségnek. 🤡
2022. okt. 24. 06:35
6/8 anonim válasza:
5
Pontosan. A nieche parfüm inkáb elad 1000 darabot de olyan vegye meg akinek tetszik és anyagilag meg is engedheti a dizi parfümök meg1 az dollálból gyártott parfümöt minél több embernek minél nagyobb áronakarják elsózni.
7/8 anonim válasza:
Ez azért kicsit le van sarkítva, de sok esetben valóban így van.
8/8 anonim válasza:
Nekem kamu Baccarat rougeom van, Yodeymás. Mindenki megkérdezi hogy milyen parfümöt használok. Férfi/nő, mindenki. Az illat megmarad, nem is értem hogy legális e ilyen olcsón, ilyen minőségű parfümöt gyártani, szerintem nézz utána, max 6000 Ftod bánja, ha a nagyobbat veszed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!