Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MFK Baccarat Rouge 540 parfümö...

MFK Baccarat Rouge 540 parfümöt használóknál mennyi ideig tart ki egy üveg?

Figyelt kérdés
Sok oldalon látom, hogy nőknél ez a bestseller illat, amúgy unisex, sok férfi is használja, én is nézegem. Csak ugye 80 ezer ft egy üveg. Nálam egy átlag 50 ml-es EDP másfél-két hónapig tart, mert vagy 7 fújás megy egy nap, vapamikor délután is kicsit utána szoktam fújni, ha addigra elillan. Rajtam egy jónak mondott Montale pa4füm, ami híresen tartós, 7 órán át érzik, egy átlag EDP 4 óra kb. A Baccarat Rouge 540 elvileg nagyon brutálisan tartós, ruhán is napokig érzik, azt mondják, akkor gondolom egy olyan bőrtípuson is kitartana vagy 7 órát legalább, mint az enyém. Nektek hány fújás kell egy napra, és hány hónapig használjátok? Gondolom nem vesz mindenki havonta, mert az kicsit sok lenne havi 80 egy parfümért. Vagy ezt csak alkalmakra használja eleve akinek van, és egy üveggel elvan akár évekig is?

2022. okt. 18. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a 200ml-es üveget szoktam venni, mert úgy jön ki legolcsóbban, az nekem kb másfél két év. De ebben benne van, hogy főleg bőrre fújom, meg egyszer zuhanyzok napközben ami után újrafújom, meg ha este megyek valahová(heti 2-3 alkalom) akkor is zuhanyzok majd befújom magam vele. És az utóbbi 2-3 évben csak ezt használom, elvétve szoktam mást is de régóta ez a signature scentem.
2022. okt. 18. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor szinte minden nap használod, ha jól értem, és így is eddig kitart?
2022. okt. 18. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Azt mondják hogy 1 ml az kb 8-10 fújás atomizertől függően. 3-4 fújásnál nekem nem kell több egy alkalommal.
2022. okt. 18. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Kis túlzással örökre elég lesz, ha ruhára is fújsz. A tavaly télen eltett ruhákon még érezni.
2022. okt. 19. 18:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is még mosás után is sokszor érzik rajta, egy átlag parfüm is, csak sajna bőrön nem annyira.
2022. okt. 19. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!