Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim helyen inkább gyantázzam...

Intim helyen inkább gyantázzam vagy borotváljam? (lány)

Figyelt kérdés
Már pár hónapja gyantázom, de nagyon hamar visszanő( kb 4nap) és nagyon fájdalmas is nekem. El szeretném kezdeni borotválni, van annak valami rossz oldala? Mert nem akarom leborotválni, aztán újra gyantázni, mivel elméletileg akkor még jobban fáj. Légyszi segítsetek <3

2023. júl. 22. 20:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Férfiként írom, ne borotváld, árt a bőrnek. Inkább menj kozmetikushoz. Megcsinálják rendesen.
2023. júl. 23. 07:32
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Off: hát csajok, engem 15 éve nem visz rá a lélek, hogy elmenjek egy teljes intimgyantára, pedig szeretnék. :D Nem fáj nagyon?
2023. júl. 23. 08:12
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
13-as,én próbáltam otthon egyedül...ezt senkinek nem javaslom! Próbáltam kozmetikusnal a rezsón melegítőssel régen, na az se volt túl jó,aztán kozmetikusnal gyataszalagossal, ott már jobb volt,de függött attól mennyire nagyot akart letepni, meggyőzte ázott fel a bőröm a meleg miatt, ha sietni akart,akkor nem volt jó, de vannak direkt intim szalonok amikor nagyon jók. Az anyag, a technika az emberek képzettsége. Igaz a legdrágább a fentiek közül de ritkábban is kell mennem így évi összesítésben ugyanott vagyok. Mióta gyantaztatom(teljes) sosem borotvaltam. Ég és föld a különbség.
2023. júl. 23. 09:08
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
Meggyőzte =mennyire
2023. júl. 23. 09:10
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
#13 nyilván fáj. Aki azt mondja, hogy nem, az nem őszinte. De ki lehet bírni, pár alkalom után meg is szokja a bőr és csökken a fájdalom, az eredmény pedig megér 20 perc kellemetlenséget.
2023. júl. 23. 09:17
 16/22 anonim ***** válasza:
24%

Igen, mert az a hobbim hogy megkínoztassak mást :)

Annyit tudok mondani,hogy nekem a direkt ilyen szalonban csinált gyanta nem fáj. Van egy forgóm ott kicsit kellemetlenebb és amikor a ciklusom közepén megyek akkor is érzékenyebb, de én már 10eve járok, talán ezért. Az is tény,hogy a legjobb a végén a bőrápolas :)

2023. júl. 23. 10:42
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
Igen total megéri, és ha a kozmetikus folyamatosan beszél az is segít elterelni a figyelmedet.
2023. júl. 23. 10:43
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
A gyantánál nincs jobb, de profi kozmetikushoz menj vele. Fájni fáj persze, de hát a szépségért meg kell szenvedni 😅 meg egyrészt meg is szokod az érzést másrészt meg ahogy kopik a szőr egyre jobb lesz
2023. júl. 23. 12:41
 19/22 anonim ***** válasza:
18%
Hiába pontoztok le, nekem van igazam. Borotva a férfi arcszőrzetre van kitalálva, ők (de nem mind!) képesek rendesen használni, és teljesen simára kiborotválni a bőrüket.
2023. júl. 23. 12:46
 20/22 A kérdező kommentje:
Kozmetikushoz járok gyantáta. Koszonoom nagyon a válaszokat
2023. júl. 23. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!