Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim helyen inkább gyantázzam...

Intim helyen inkább gyantázzam vagy borotváljam? (lány)

Figyelt kérdés
Már pár hónapja gyantázom, de nagyon hamar visszanő( kb 4nap) és nagyon fájdalmas is nekem. El szeretném kezdeni borotválni, van annak valami rossz oldala? Mert nem akarom leborotválni, aztán újra gyantázni, mivel elméletileg akkor még jobban fáj. Légyszi segítsetek <3

2023. júl. 22. 20:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
23%
Hagyd a fenébe úgy ahogy van, felesleges kínlódás az egész.
2023. júl. 22. 20:47
 2/22 anonim ***** válasza:
14%
Egyiket se.
2023. júl. 22. 20:49
 3/22 anonim ***** válasza:
19%
Ollóval vágd rövidebbre és kész!
2023. júl. 22. 20:50
 4/22 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom miért nem lehet normálisan válaszolni, segítséget kért nem a véleményeteket. A kérdezőnek pedig, a borotválást ha nem rendesen csinálod, irritációt és benőtt, begyulladt szőrszálakat eredményezhet. A gyantázás pedig elvileg nem szabadna, hogy 4 napig tartson, tövestől tépi ki a szőrt. Professzionálisan csináltatod?
2023. júl. 22. 21:05
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Borotva után szúr és viszket, én nagyon utáltam. Szerintem jobb a gyanta.
2023. júl. 22. 21:46
 6/22 anonim válasza:
95%
Szerintem is jobb a gyanta az előttem válaszolók már kifejtették hogy miért
2023. júl. 22. 21:57
 7/22 anonim ***** válasza:
95%

Na most.A szőrszálaid különböző növekedési fázisban vannak.Ami gyantázás után 4 nap múlva kinő, az nem az a szőrszál, ami le lett gyantázva, hanem más szőrszálak, amik utána bújtak ki éppen.

Emiatt sem gyantázással, sem epilálással nem tart ki hetekig a szőrtelenítés.

2023. júl. 22. 22:50
 8/22 anonim ***** válasza:
93%
Gyanta. Ha teheted profikkal. Naturiti Intim kozmetika szerintem nagyon jó és nem fáj. Nem mondom,hogy kellemes de egyáltalán nem rossz.
2023. júl. 22. 23:00
 9/22 anonim ***** válasza:
31%
Gyanta, ez elég egyértelmű. Borotvárol soha nem lesz igazán sima (te nem érzed, de ha egy férfi mondjuk megpuszilja ő nagyon is érzi a különbséget) 😏
2023. júl. 22. 23:41
 10/22 anonim ***** válasza:
39%
Hagyd fazonra, ne legyen csupasz aztán nem lesz ilyen gond.
2023. júl. 23. 05:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!