Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy borotváljam le az intim...

Hogy borotváljam le az intim részem?

Figyelt kérdés

14L

Következő héten megyek a tengerpartra táborozni és nem tartom túl szépnek, ha kilóg egy-két szőr a bikiniből.

Nem akarom az egészről leszedni, csak hogy ne az legyen, hogy félek mikor villantok...

Tudtok adni tippeket, hogy mit csináljak, hogyan? Ne legyen kipattogva vagy kipirosodva annyira.

Ui: valaki privátba írja már meg hogy az intim szőrtelenítés wgy szakembernél hogy zajlik

Köszi!

2017. júl. 14. 10:45
 1/4 anonim válasza:

Jo eles borotvával... (Ha nincs más területen tapasztalatod borotvaval akkor nagyon óvatosan... ) Ahogy érzed abba az irányba húzd ... (Ebben sajna nem tudok segíteni, mert fiu vagyok ...) Fontos hogy egy iranyba huzd csak a borit mert a borod nem fogja szeretni ha ossze-vissza csinalod, ettol is kipattoghat szerintem.. aztan ha ugy érzed kész oblitsd le es valami gyengébb aftershave-vel kenegesd le... (Figyelj picit hogy ne menjen a nemiszerved kozelebe tulsagosan mert picit kellemetlen tud lenni, foleg ha nagyon alkoholos)

En meg szoktam valami niveat is rarakni hogy ne legyen nagyon hűs érzés lent mert az olyan fura :D

Sok szerencsét !Remélem tudtam segíteni :)

Nem nehéz ám...

Talán még azt hozzafűzném hogy miután előszőr borotváltad utana par héttel ujra kinő es akkor nagyon kellemetlen tud lennj, viszket stb... Oda valami mas megoldas kell szerintem..

15/f

2017. júl. 14. 11:18
 2/4 anonim válasza:
Ohh és kihagytam! Sok jó meleg vizet hasznalj borotvalas közben!
2017. júl. 14. 11:20
 3/4 anonim válasza:
Szerintem a niveát felejtsd el te is kérdező, és te is válaszoló, nemi szerv környékre nem kenjük, főleg a lányok nem, mert szárító hatása lehet, és az lányoknak elég kellemetlen. de a többi rendben van 16/f
2017. júl. 17. 16:09
 4/4 anonim válasza:
Nem tudtam :o ... De azért köszi ;) (#1)
2017. júl. 18. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!