Szerintetek igénytelen az olyan lány, aki nem borotválja az intim területet csak a körvonalat?
A szőrt ollóval levágja, hogy ne legyen olyan nagy. Nagyon gáz?
Lányok és fiúk véleményére is kíváncsi vagyok.
Én is így hordom.
Eddigi összes partnerem vonzóbbnak találta, mint a csupaszt.
Ízlések és pofonok, ugye. Ne foglalkozz már azzal, hogy ki mit gondol róla, a Te tested, a Te szőröd, úgy hordd ahogy Neked tetszik. Ha épp lilára szeretnéd festeni és dauerolni, az is a Te dolgod. Aki szeret az elfogad úgy ahogy vagy, a többire meg tegyél magasról. Rövid ahhoz az élet, hogy folyton mások véleményét lesd :D
26/N
Egyszer teljesen leborotváltam, és a férjem közölte, hogy ő nem pedofil, neki így nem megy a szex. Amíg ki nem nőtt újra, hogy borzolgatni tudja, addig nem volt szex.
Szóval, az igénytelenség az nem a szőrtelenítésnél kezdődik.
Akkor igénytelen ha nem tisztálkodsz.
Én szakálnyíróval szoktam rövidre mert a borotvától kipattogot meg rosszul érzem magam ha full csupasz. Páromnak már az is rövid ha a nyíróval ledúrom
Semmi köze az igénytelenséghez.
F
Igen az!
Mivel a nők le is vízelik a szőrt azt csak törléssel nem tudod higiénikussá tenni így csupaszon a legjobb.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!