170 centis lányként magasnak számítok?
Figyelt kérdés
Eléggé zavar, mert körülöttem csak 155-160 centis lányok vannak és mindig olyan óriásnak érzem magam. Meg sokszor még a mellettem elsétált fiúknál is azt érzem, hogy fu tök magas lennék hozzá. Vékony is vagyok, szóval attól is csak magasabbnak tűnök. Mit gondoltok, illetve ti mekkorák vagytok?2020. jan. 15. 21:36
2/8 anonim válasza:
A magyar átlag kb 164-165 ha ezt vesszük alapul akkor igen,hisz átlag feletti vagy,de a mai világban szerintem a 175 plusszos csajok a magasak,pláne hogy az átlag ffi magasság 175 itthon és ey 180 centis sem feltétlen magas,de ez relatív,mindenesetre modell alkat:)
3/8 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy magas lenne. Főleg manapság.
4/8 anonim válasza:
örülj neki, ez egyébként nem túl magas, sztem 170-175cm magas lányok a legszebbek
5/8 anonim válasza:
Megértelek, én 180 cm vagyok, és mindenki alacsonyabb nálam sokkal, magassarkúról még csak álmodni se mertem sose. De ha ez vigasztal nekem te is alacsony vagy. :)
6/8 anonim válasza:
Nem, szerintem 170 centi az átlagos női magasság teteje.
7/8 anonim válasza:
Ez a lehető legjobb női magasságok egyike. Tök átlag méret és nem alacsony.
8/8 anonim válasza:
Egy picit magasabb vagy az átlagtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!