Miért van az, hogy én csak az aura körvonalát látom, a színét nem? :/
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 14:24
1/10 anonim válasza:
Nem ittál még eleget, hogy lásd a színét is :)
3/10 anonim válasza:
Mert az éteri aurát látod, ahogy a világon kb. mindenki. Átlagos harmadik szemes látásnál nincsenek még színek.
4/10 anonim válasza:
azt én is látom...:D szinte mindenki látja, de volt egy ismerősöm aki látta a színeket is :)
5/10 anonim válasza:
Az aura körvonalát majdnem mindenki látja aki tudja hova kell nézni és mit. A színek már leképeződések, és nincs közül a szemedhez. Nem azzal látod őket.
6/10 anonim válasza:
egyelőre ennyi telik a képességeidből. Én nem is látom, csak érzem az aurát. Néha az is sok(k).
7/10 anonim válasza:
A vicc az hogy aki nem is látja, de érezni az is érzi. Kézzel ki tudja tapintani. Legfeljebb nem hiszi el hogy az az, de kipróbáltuk, és bárki ki tudja.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :)
Végülis az értelmetleneket is,legalább jót nevettem :D
2012. aug. 19. 20:37
9/10 anonim válasza:
Na Ha már itt tartunk mi az az aura? xD
10/10 anonim válasza:
Az aura szó fényt jelent, az emberi kisugárzás azért kapta ezt a nevet, mert az arra érzékenyek fényes kisugárzásként érzékelik az emberi test körül. Az kicsit hosszabb leírást igényel, hogy mi az oka és a szerepe az aurának. Szerintem elég az, hogy az ember kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!