Fiúk, mit gondoltok egy ilyen alkatról?
Hasonló alakom van, mint a nőnek, csak kicsit talán vékonyabb csípővel, derékkal.
Elvileg a nő az átlagos harmincéveseket szemlélteti, gáz, ha 16 évesen ilyen alakom van?
Tökéletes, ilyen az ideálom :)
27F
16 évesen ilyen tested van?
Ez kicsit gáz igen.
Bocsi, nőként válaszolok.
A szépség mindenkinél mást jelent. Ízlések és pofonok. Van, aki szereti az ilyet, van, aki nem, van, aki csak a vékonyakat, van, aki a sportosakat..stb. szereti.
De az, hogy 16 évesen így nézel ki, egy picit gáz rád nézve, mert látszik, hogy lusta vagy mozogni és szeretsz enni.
Az, hogy egy átlag 30 éves így nézne ki, az meg a vicckategória!
Teljesen oké.
Felesleges a szívedre venned a 30+-os norbifan örökszingli 35 kilós fogpiszkálók nyervogását, akik napi 4 órát ülnek füstölők között lótuszülésben és ismételgetik a bevonzós mantrát, de a kutyának sem kellenek :D
Nézőpont kérdése láthatod,
Soknak tetszik soknak nem. Nekem se vagy az esetem, acsk a nagyon sovány lányok jönnek be.
De tény, hogy nem egyél annyi hamburgert és pizzát és akkor le fog menni sok. Egyél sok frankó húst, kevés szénhidráttal
Szénhidrát : kifli, kenyér, cukor, rizs, hasábkrumpli, tészták, lisztes dolgok, na ezeket mellőzd.
Szóval étrendváltással komolyan le tudsz fogyni. A csodafogyasztószereket a TV-ből pedig felejtsd el, szinte mindegyik felboritja a hormonháztartásod egy kicsit.
De ami fontos, hogy kb 70-80%-ban a vékonyabb alkat a nyerő.
Bocs ha őszinte voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!