Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Probált már valaki ilyen...

Probált már valaki ilyen karcsúsító ruhákat ??

Figyelt kérdés
Sokat kell ingben járjak és az úszógumi látszik elől oldalt… fogyás alatt vagyok, de addig is jó lenne ezeket a hurkákat “eltüntetni” , de nem tudom mennyire tudják tényleg lenyomni a hurkákat ? :D linkelhettek is amilyet használtok, érvek, ellenérvek :)
2023. jún. 11. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Amikor letépik rólad, akkor úgyis meglátják a hurkákat. Nem sok értelmét látom. Ráadásul a motiváció is jobb, ha látod a valóságot, nem csak este a pizsamában.
2023. jún. 11. 16:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, pasi vagy. Nőként elég sokan hordunk alakformáló fehérneműket, tehát ez egy létező dolog. De nem fog tőle vékonynak tűnni az, aki erősen túlsúlyos. Csak arra jó, hogy ne buggyanjon ki a háj sehol, tehát optikailag javítja az arányokat, simítja a kontúrt. Férfin még nem láttam ilyesmit.
2023. jún. 11. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!