Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak ezek az alakformáló,...

Vannak ezek az alakformáló, karcsúsító fűzők, vagy övek. Azok vékonyabb lányoknál is hatásosak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok annyira totálisan vékony, félre értés ne essék, a hasamra megy szinte mindig. Hordó testalkatom van. És úgy tudom, hogy ez segít ezen, hamár olyan mintha nem lenne csípőm.

2021. máj. 17. 12:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg egyaltalan ez hogyan mukodik?
2021. máj. 17. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
18%

Az ilyen termékeket be kéne tiltani, de komolyan. És mégis mit érsz vele? Csak hazudsz a külvilágnak, a szín tiszta valóság pedig az, amit akkor látsz, ha leveszed ezt a darabot.

Miért nem lehet odafigyelni az étkezésre, és hozzáfogni mozogni? Ja igen, ezek macerásak, időt vesznek igénybe, de felvenni ezt a ruhadarabot sokkal egyszerűbb, ezzel becsapva mindenkit, még önmagadat is.

2021. máj. 17. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

Na ez amít az elöttem lévő hozzá szóló ír totális f@szság.

59-60 centis a derekam egészsegesen táplálkozom, nincs rajtam felesleg, és még így is van, hogy néha hordok acélmerevíős mell alatti fűzőt. Mivel nagyon vékony vagyok a csípőm sem széles és néha jól néz ki ha összébb húzom a derekam. Nem nonstop hordom inkább fotózásra vagy koncertekre nyílvan olyan ruhákkal amikhez ez illik.

Nagyon szép igazi homokóra alakot csinál és nem mintha nem lennék megelégedve az alap testalkatommal de néha jó tud lenni egy ilyen kis tunning. Na meg olyan stílust-életformát képviselek amihez ez teljesen passzol és abban a szubkultúraban miben mozgok totál álagos a fűző viselése. Sőt van olyan fazon ami szinte csak vékony lányoknak áll jól.

Én mindenképpen valami acél merevitős fűzőt javasolnék neked kérdező, mert az tényleg hatásos és szép alakot csinál. Az ilyen Legal beauty és tarsai divat fűzők nem tudom mennyire hatásosak de nekem nem tünnek túl szimpinek.

2021. máj. 17. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
42%

Az első válaszolónak adok igazat, bár kissé erős volt a megfogalmazása.

[link]

Tessék utánanézni a dolgoknak. Mindenki eldönti magának, hogy neki megéri-e.

2021. máj. 17. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!