A derekamat szeretném karcsúsítani fűzővel?
Na, szeretném karcsúsítani a derekamat. És tudom, hogy a fűző karcsúsítja, ezért gondoltam, hogy kipróbálom. De hol vehetnék fűzőt? Mennyibe kerül? Meddig kell hordani (5 cm-rel szeretném karcsúsítani)? Nem lesz tőle bajom? Ha elértem a kívánt eredményt, és leveszem, akkor olyan vékony marad a derekam, ugye?
Úgy most ennyi kérdés jutott eszembe. Kérlek segítsetek!!
ha ekkora nagy az arcod, akkor meg minek tetted fel a kérdést?
őszinte válasz?
Sok helyen lehet kapni, pl.
Ezek acélmerevítősek. A műanyag merevítős "divatfűzőt" felejtsd el.
Az h mennyire egészséges, arról van sok info a neten. Nem túlságosan. De tény, h karcsúsít, és ami talán még jobb h jó tartást ad. Nem is tudsz benne máshogy lenni.
Arra azért készülj fel, h elsőre egy kicsit kellemetlen lesz. Ha jól megszorítod (megszorítják - merthogy van olyan amit egyedül nem is nagyon tudsz felvenni) akkor bizony levegőt is alig kapsz majd. De hamar meg lehet szokni.
ok, csak más ha a keringőruha 1 órát van rajtad, és más az amikor egész nap.. mindennap..
persze hozzá lehet szokni, mint mindenhez. először azért ne szorítsd meg brutálisan, a fokozatosság a lényeg
Az igazi acélmerevítős fűző más...nem keringő ruha. Csak fokozatosan fűzd be mindíg csak kicsit szorosabbra, amennyire még kényelmesen ölel.
Nem itthoni, de a jót csak egyszer kell megvenni: www.whatkatiedid.com és www.vollers-corsets.com
Ha ésszel és fokozatosan fűzöd magad, nem lehet bajod. Nagyon kellemes. Ha nem hordod, utána vissza állnak a régi méretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!