Soknak számít, ha fiúként reggelente 20-25 percet töltök a fürfőszobában?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 15:16
2/9 anonim válasza:
Szerintem igen. én lány vagyok és 15 percet töltök ott, pedig én még hajat is vasalok.
3/9 anonim válasza:
én van 40 percig készülödök első válaszoló vagyok
és ebben minden fürdőszobásdoog, sminkkelés benne van
szoval hm a15 meg kúrva kevés
4/9 anonim válasza:
Az attól függ, ha a wc-n töltöd, akkor igen, keress fel egy orvost.
Viccet félretéve, nem az idő számít, hanem hogy mit teszel alatta. Mert ha mondjuk fogmosás és borotválkozás, és kényelmesen csinálod, meg precízen, akkor nem olyan sok, ha sminkelsz, akkor igen :P
5/9 A kérdező kommentje:
A következőket csinálom:
- wc
- fogmosás
- borotválkozás
- arctisztítás
- haj beállítása (ez tart a legtovább)
2010. okt. 9. 15:51
6/9 anonim válasza:
Ez esetben szerintem még gyors is vagy...
8/9 anonim válasza:
ha nem egyedül laksz, akkor sok! Az alapdolgokat intézd a fürdőben, de pl. ha veszel 1 falitükröt a szobádba, a hajadat ott is beállíthatod!
Ezzel idődsprórolsz a családnak, hogy ők is sorrakerülhessenek.
9/9 anonim válasza:
Ahogy elnézem a fejed, én a helyedben három orát is ott töltenék.(vagy egy napot :) goood morniing
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!