Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csináltatnék egyen...

Miért csináltatnék egyen arcot a nők?

Figyelt kérdés
Unalmas! Elmegyek edzeni, és kb minden csaj ugyanaz a séma: feltöltött száj, szőke haj, egyforma szemöldök, meg a halálom ez, hogy az állukat hosszabbítják. Nekik mondjuk legalább az alakjuk jó. A másik fele dagadt, cicanadrág+sportcipő és telepi műköröm kombó. Alig van természetesen szép csaj. Budán lakom.
2023. ápr. 24. 11:40
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező! Én lány vagyok, de egyáltalán nem szeretem ha valaki ilyesmit csinál magával, de az ő döntésük. A legtöbben amúgy (az én véleményem szerint) azért csinálják ezt mert úgy érzik ezzel megfelelnek.

A kevesebb önbizalmú nőknél sokszor van hogy meg szeretnének felelni, általában a környezetüknek. Csak van aki egy természetesebb határig teszi ezt, (pl.: edz, esetleg máshogy öltözködik mint szokott) és van aki a fent leírtakat érzi természetesnek vagy jónak, mert azt látja hogy sokaknak ez tetszik. Persze van aki csak azért csinálja mert neki ez tetszik.

Nekem se tetszik még így női szemmel sem, de az ő döntésük, az ő arcuk.

2023. ápr. 24. 17:41
 22/27 anonim ***** válasza:
#22 igazad van! 😃
2023. ápr. 24. 17:42
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez a divatos manapság. Régen a vékony alak, pici formás fenék volt az ideál, most meg a széles comb, nagy fenék. Mindenki hirtelen bbl-t akar csinaltatni magának. Mindig valami új hibát találnak ki, ami miatt önbizalomhiányosnak érezhetik magukat a nők, és kapitalizálhatnak rajta a cégek.

Kicsi vékony ajkaim vannak, ami régen egyáltalán nem zavart, mostanra viszont én is azon kaptam magamat, hogy teltebbekre vágyom. Én is gondolkoztam már szájfeltöltésen, de aztán meggondoltam magamat, mert hiába nézegettem előtte-utána képeket, egyszerűen nem tudják természetesnek hatóra megcsinálni. Hiába 0,5ml, de az alakján látszik hogy töltve van, és ez nekem nem tetszik. Illetve egy idő után mind elkezd migrálni és kacsaszerűnek kinézni.

2023. ápr. 24. 18:14
 24/27 anonim ***** válasza:
Divat, telik rá. Úgy divat, ahogy a műköröm, műszempilla, tetovált szemöldök. Babát csinálnak magukból.
2023. ápr. 25. 10:47
 25/27 anonim ***** válasza:
Írnál pár nőt, aki neked természetes, született szépség?
2023. ápr. 25. 19:07
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ennek ekkora jelentőséget tulajdonítani vagy a szájfeltöltésről intelligencia-hányadosra következtetni…
2023. ápr. 25. 19:37
 27/27 anonim ***** válasza:

A leghiresebb legdragabb plasztikai sebeszek munkaja nem latszik.

Akin latszik,az olcsohozbment

2023. ápr. 26. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!