Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csináltatnék egyen...

Miért csináltatnék egyen arcot a nők?

Figyelt kérdés
Unalmas! Elmegyek edzeni, és kb minden csaj ugyanaz a séma: feltöltött száj, szőke haj, egyforma szemöldök, meg a halálom ez, hogy az állukat hosszabbítják. Nekik mondjuk legalább az alakjuk jó. A másik fele dagadt, cicanadrág+sportcipő és telepi műköröm kombó. Alig van természetesen szép csaj. Budán lakom.
2023. ápr. 24. 11:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%
9-es: nem érted teszik baszki, hanem mert edzenek. Nem neked akarnak tetszelegni, engedj már lejjebb az egódból.
2023. ápr. 24. 12:46
 12/27 A kérdező kommentje:
#12 Vannak helyzetek, amiket elég nehéz félreérteni. Sajnálom, ha téged nem szoktak észrevenni.
2023. ápr. 24. 12:49
 13/27 anonim ***** válasza:
90%

12-es: Én nő vagyok, nem is akarom, hogy más nők észrevegyenek.

Egyébként én nőként úgy látom, hogy sokan csak ezeket a műnőket veszik észre.

Én szerintem tök átlagos megjelenésű vagyok és meg tudnám számolni két kezemen hányszor szólítottak le.

Ezzel szemben van egy barátnőm aki full mű, tipikus ombre haj, feltöltött száj, stb és megannyian kezdeményeznek nála - egyébként már beszéltük vele a témát: ő a férfiak kezdeményezései miatt érzi magát jól, ezért ad ennyire a mai szépségideálokra.

Szóval amúgy tele van az utca áltagos nőkkel, csak rohadtul nem veszik észre a férfiak :))

2023. ápr. 24. 12:57
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

13.

Én is átlagosnak tartom magam. Sőt tiniként megkaptam egy fiútól, hogy férfiasak a vonásaim.

Az öltözködésem is elegáns, visszafogott.

Mégis simán leszólítottak már úgy is, hogy a gyerekem velem volt. Nagyon jó pasik!

Aki soha nem kap visszajelzést az tuti nem átlagos, hanem alatta van jóval.

2023. ápr. 24. 13:07
 15/27 anonim ***** válasza:
84%

14-es: a húspiacon (társkeresőn) hidd el, én is kaptam bőőőőven visszajelzéseket. Élőben azonban nem és sok már ismerősöm is erről mesél akik szintén átlagos külsővel rendelkeznek.

De gratulálok ha neked bejött ez az élő társkeresős dolog... ettől még én nem leszek ronda :D

2023. ápr. 24. 13:11
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

14.

Nem írtam, hogy legyél ronda.

Sosem társkeresőztem, évtizedek óta házasságban élek.

Nem tudom mi az a plusz egy átlagos, természetes kinezetű nőben, ami ennyire felkelti a férfiak érdeklődését.

Tőlük kellett volna megkérdeznem. :D

Persze a melósók, meg az alja prolik nem tényezők, az ő beszólásaik nem számítanak.

2023. ápr. 24. 13:17
 17/27 A kérdező kommentje:
Hölgyeim, összekeveritek a dolgokat! Nekem azok a csajok tetszenek, akik gyárilag csodaszépek, nincs bennük felesleges töltőanyag, és normális, egyedi arcuk van. Mindig ilyen barátnőim voltak, csak mostanában valahogy a született szép csajok is nyomják magukba a hialuront. Itt el is vágta magát, attól függetlenül, hogy férfi vagyok, megnézem.
2023. ápr. 24. 15:59
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

Külföldön is hódít sajnos ez az insta jelenség, a rengeteg klónnal. Viszont én úgy vettem észre, hogy a magyar lányok, nők, valamiért különösképpen rettegnek attól hogy kilógjanak a sorból, és hogy mit fognak mások szólni. Tehát rengetegen vannak itt nálunk akik nem mernek egyedi stílusúak lenni, és ezt az unalmas sablonos egykaptafa kamu tökéletesség műanyag szilikon divatolást követik. És igazából részben már meg is értem őket, mert ennek a másik fele hogy nálunk magyaroknál iszonyat nagy lett az intolerancia aránya! És főleg a nők gyilkolják egymást a legundorítóbb módon, ha kicsit is el mer térni és egyéniség lenni, akkor nyíltan beszólogatnak plusz a háta mögött sokan sunyin kikészítik tönkreteszik, sőt ha tehetné még a torkát is elharapná. Csak azért mert a másik mer másmilyen lenni és nem áll be a sorba mint a gyáva és megalkuvó többség...

Nem jól van ez így! Mindenesetre respekt a bátrabb nőknek akik felülemelkednek ezen és mernek önmaguk lenni.

2023. ápr. 24. 16:14
 19/27 anonim ***** válasza:
72%
Elmondom neked, hogy a természetes lányokban sokkal nagyobbat csalódtam és sokkal butábbak, mint a kikent kifent cicababák. A látszat csal, és itt nagyon. Az magas intelligenciát én eddig leginkább csak "műnőkben" találtam meg, és a természetes jókislányos lány idegesítően buta és felszínes volt. És mindegyik!
2023. ápr. 24. 16:26
 20/27 anonim ***** válasza:
44%
És férfiként mondom te vagy az ultragáz, ha azzal elvágja magát egy csaj nálad, ha tölt. Na akkor mégis ki a felszínes? Én már így 40-hez közel megértettem, hogy aki tölt vagy hasonló, az korrigál, és mellette sokat tanul vagy dolgozik, hogy imponáljon nekünk. Ezzel szemben egy természetes szépség marad általában buta és tanulatlan (még ha egyetemet végzett akkor is, sőt általában az egyetemesek a legbutábbak, mert nem volt idejük az életre, csak magoltak, megfeleltek az oktatóknak) és elég az nekik, hogy felálljon rájuk, a műnőnél nem, ezért intelligensebbek a műnők.
2023. ápr. 24. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!