Miért csináltatnék egyen arcot a nők?
Figyelt kérdés
Unalmas! Elmegyek edzeni, és kb minden csaj ugyanaz a séma: feltöltött száj, szőke haj, egyforma szemöldök, meg a halálom ez, hogy az állukat hosszabbítják. Nekik mondjuk legalább az alakjuk jó. A másik fele dagadt, cicanadrág+sportcipő és telepi műköröm kombó. Alig van természetesen szép csaj. Budán lakom.2023. ápr. 24. 11:40
1/27 anonim válasza:
Mert ezek a műnők azt hiszik, hogy a férfiak a kacsaszájra, meg a filctollal kihúzott szemöldökre indulnak be...Ami mondjuk igaz is a busafejű, kigyúrt, ugyanolyan nonfiguratív tetkót viselő, mérsékelten intelligens izomtibik esetében. Jó is így, hadd találjanak egymásra ők. A normális pasiknak meg legalább több normális nő jut.
2/27 anonim válasza:
Mert semmi egyéniségük. Követni akarnak valamit, trendik akarnak lenni és pont ettől lesznek tömegszerűek. Hozzáteszem, férfiként nagyon nem csipázom ezt a fajtát.
3/27 anonim válasza:
Mert komolyan hiszik, hogy amit a social median latnak, az kotelezo.
4/27 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap is láttam egy csajt, akinek egyébként nagyon is szép arca lett volna, ha nincs felpumpalva a szája, ami így elütött az egész fejétől, állítom előtte 100x jobb volt:( Miért csináljátok ezt magatokkal?!
2023. ápr. 24. 11:59
5/27 anonim válasza:
3-assal egyetértek, nincs egyéniségük.
A másik csaj meg (a másik kérdésnél) fölvesz egy melegítőt, egy belebújós pulcsit, egyszerűen összefogja a haját, nem sminkel - és csodálkozva veszi észre, hogy az utcán megnézik a férfiak.
6/27 anonim válasza:
Mert ez adja meg az egy kaszthoz tartozás érzését.
Debilek...
7/27 anonim válasza:
Az jobb kérdés, hogy te miért csak őket veszed észre. Én is Budán járok kondiba, sok természetes szépséget látok, akik női szemmel is szépek. Ezzel ellenben a mű csajokra nem figyelek. Vannak, érzékelem hogy ott vannak hogy ne menjek nekik és ennyi.
8/27 A kérdező kommentje:
Mert férfi vagyok, és kiszúrják a szemem. Főleg, ha a hatalmas mű csöcseivel szándékosan velem szembe ül be :D Legutóbb az egyik ilyen cicamica (vicc, hogy alsó hangon is volt vagy 40,csak szétpumpálva) odajön mellém nyújtani, közben teszi magát jobbra - balra. Én meg azzal a lendülettel elmentem a terem másik felébe lábazni. Kaptam ám a pofákat :D Én 28 vagyok.
2023. ápr. 24. 12:16
9/27 anonim válasza:
Te se lehetsz 100as..ostoba farokjancsi
10/27 A kérdező kommentje:
#10 Ezt a magasröptű következtetést mégis miből sikerült leszűrni?
2023. ápr. 24. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!