Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan válhat valaki vonzóvá?

Hogyan válhat valaki vonzóvá?

Figyelt kérdés
-"- úgy értem ha a lehetőségei korlátozva vannak? ha nincs pénze az illetőnek semmire, ha kis vékony és szemüveges... ha nincs önbizalma... meg hasonlók...
2010. okt. 8. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Suzerezzen önbizalmat. Önbizalom nélkül senki sem vonzó.
2010. okt. 8. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Először is, az önbizalom nagyon fontos! Ha alacsony vagy és vékony, kit érdekel? Sokaknak pont az tetszik. Bízz magadban, és ne azokkal törődj, akiknek nem tetszel, mert _valakinek_ mindenki tetszik:) Ha el tudod fogadni magad, és nem érdekel mások véleménye, magabiztosabb lesz a kisugárzásod, az nagyon sokat dob a megjelenésen:)

Nincs pénzed? Nem gáz. kínaiban is vannak már egész ízléses cuccok. hát még turikban! Fillérekért lehet márkás, gyönyörű darabokat is kifogni. Ne azt nézd, hogy divatos-e, hanem hogy csinos-e, jól áll-e, és legfőképp: magadnak tetsszél benne!

A szemüveget meg, ha gázos a formája, gyűjtögess és vegyél egy csinosabbat. Sok lánynak nagyon is jól áll a szemüveg.

És még egyszer, a legfontosabb, hogy legyél friss, magabiztos, természetes, mosolyogj sokat, legyél kedves:)

2010. okt. 8. 21:31
 3/5 A kérdező kommentje:

a szemüvegemmel nincs semmi baj, divatos, nagyon szeretem... azt csak az esetem hangsúlyozása végett írtam.

na ez az, hogy mosolygok sokat és nem vagyok képmutató. de eddig nem sokra mentem vele... és pont azt nem tudom, hogy szerezzek önbizalmat. ez egy örök körforgás, mert ha nincs önbizalmam, azért érzem magam rosszul és más vagyok, de ha valamiért más vagyok, akkor meg azért nincs önbizalmam...:S

2010. okt. 9. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha vékony vagy azmár jó pont. 3 éve szenvedek érte.

17L

2010. okt. 10. 16:50
 5/5 anonim válasza:

a vonzóság nem a pénzen alapozódik.

a szemüveget egy csomó pasi szexinek tartja.

ha alacsony és vékony vagy, bingó, az minden csaj álma, és bátran hordhatsz magassarkút,alacsonyból lehet magasat csinálni.

csk magasból alacsonyat nem...:/ :/

én is vékony vagyok,de magas és uuuutálom...:/

Szóval lehetne önbizalmad mert igenis vonzó lehetsz,főleg ha annak érzed magad.:)

2011. febr. 28. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!