Mi az a plusz, ami ha megvan egy nőben, érdekessé és vonzóvá válik?
Az rengeteget számít, hogy elégedett legyél magaddal ( ez alatt nem a beképzeltséget értem, hanem hogy jól érezd magad a bőrödben), másrészt szerintem fontos a humorérzék ( nem az ocsmány, perverz humorra gondolok)is, a férfiak a vidám, jókedvű nőket kedvelik, nem a savanyúakat.
Néha kell hagyni, hogy igazi férfinak érezze magát. Kérd a segítségét, de minden apróságért őt ugraszd.
Szerintem ezek vonzóvá tesznek egy nőt. Persze minden férfi más: valakit a tűsarokban járó szexbombák vonzanak, valakit a sportos nők, valakit a vagányak, valakit a visszahúzódóbbak stb.
a harmónia
(nem amit az első írt, én hamar ráunok az olyanokra akik sokat kéretik magukat)
Elsö vagyok. Nem azt mondom, h kéresse magát hónapokig, és játssza el az elérhetetlen tündérkisasszonyt, akinek senki nem elég jó, meg akihez mindenki túl kevés!
Azt mondom, hogy legyen benne egy távolságtartás elöször, ami kihívás a férfinak, ha már a külsö vonzalom megvan, akkor meg fogja akarni szerezni.
Titokzatosság: Nem kell kiteregetni a kártyákat azonnal, a 7.ajtó csukva maradhat.
Az, hogy nem adja magát könnyen, szerintem elöny. Szintén nem arról van szó, h pl. 20 évesen fél évet kell várni az elsö szexszel...
A humor igen, nagyon fontos, az egészséges önbizalom, és akkor megvan a harmónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!