Mivel teszitek érdekessé a hétköznapjaitokat, ha már azt érzitek az egész életetek olyan monotonan telik?
Én egyetemre járok, olyan tanáraim vannak, hogy minden percben érzem, hogy "élek"...nem mert olyan aranyosak...:P
Aztán távkapcsolatban élek mindig várom a hétnek a második felét, pakolok és megyek a páromhoz.
Gyakran találkozom a barátaimmal.
Érdemes keresni valami hobbit én gitározok mikor szomorú vagyok, vagy egyedül érzem magam.
Szeretek sétálni...gyakran sétálok...
hát kb...
Én is zenélek. Nagyon szeretem, mert mindig leköt, és soha nem lehet megunni.
De amúgy sincsenek túl monoton napjaim, mert mindig történik valami. Pl. az elmúlt fél évben havonta menetrendszerűen elromlott valami létfontosságú dolog a lakásban, aztán rohangálhatok, hogy megoldjam a problémát.
Na meg mostanában a karácsonyi ajándékokkal foglalkozom sokat: Google-t nézek, családtagokkal egyeztetek, vagy akinek magam készítem, azt csinálgatom...
Én ilyenkor fogom az mp3-at és elmegyek sétálni, ha nagyon menni akarok valahova, de nincs kitűzött célom, arra tökéletes.
Vagy elmegyek edzeni, kipróbálok valami újat, vagy telefonon elnevetgélek a barátnémmal.
szerintem izgalmas dolgokat kell csinálni, ami adrenalint termel.. nem feltétlenül kell hogy veszélyes legyen, pl autóversenyzés, de lehet barlangászni, falat mászni meg ilyenek. legalább heti szinten.
a másik meg ami fontos, művészi én kibontakoztatása, pl gyöngy fűzés, festés, rajzolás, stb.
szerintem egy kiskutya( vagy egy cica, ha nincs sok szabadidőd). Amellett biztos nem lehet unatkozni:))
Vagy néha kölcsönadom az enyémet, mikor nyugira vágyom:):)
én képeslapokat szoktam küldözgetni. Van hozzá egy nemzetközi oldal: www.postcrossing.com
Ettől minden napom más lesz, hisz többnyire vár valami meglepetés a postaládában -egész nap lehet ezt várni, hogy ma mi lesz :) ha meg nem vár semmi, kérek én egy címet és írok valakinek. A képeslapokat utána is lehet rendezgetni, ábrándozni, utazásokat szervezgetni a kapott lapok alapján. Persze elismerem, elég költséges hobbi, de nagyon érdekes-változatos tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!