Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől nőies egy nő? A külsőség...

Mitől nőies egy nő? A külsőségeken túl mi teszi őt vonzóvá?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ezen én is rágódtam már. Öcsémmel és férjemmel beszélgettem, azt mondták, akkor nőies valaki, ha igényes magával szemben, tiszta, ápolt és a stílusának megfelelően öltözködik. Nem árt ha olyan parfümöt választ ami szintén illik az egyéniségéhez, pl. aki sportos, az ne feltétlenül Coco Chanell-el fujja magát, mert az egy elegáns, kosztümös parfüm.
2009. márc. 27. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem sokat számít a kisugárzás is. Lehet, hogy valakin jól áll a csinos dekoltázs, és nőies benne, de megette a fene az egészet, ha nem tudja hordani (bizonytalan, félénk, stb.)
2009. márc. 27. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Önbizalom..ha valakiből sugárzik,annak nyert ügye van.
2009. márc. 27. 13:53
 4/8 A kérdező kommentje:
A külsőségekkel elég sokat foglalkozik ma a média. Tudjuk, hogy a férfiak szeretik a szép mosolyt, az igéző szemeket, nagy melleket és kerek popsit stb. De mitől nőies egy nő, ezeken túl. Ha lemossa a sminket, nincs a mellében szilikon, nem jár rendszeresen kondizni és nem tudja megfizetni a drága cuccokat.
2009. márc. 27. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Attól nőies hogy nőként viselkedik. Például nem ül sörrel a kezében a tévé előtt csipszet zabálva és büfögve, miközben ordítozik hogy "góóóól góóóól". Bár én ezekkel együtt is tudok nőies lenni néha xD
2009. márc. 27. 14:05
 6/8 anonim válasza:
100%
Viccesen hangzik, de ha tudja viselni mindazt amit az ég adott neki, a fenekét, a melleit, a hasát, a szemeit, a haját........... egyszóval ha egy szál semmiben, smink és parfüm nélkül minden zavaró tényezőt eltüntetve mosolyogva tudna sétálni az Andrássy úton, tudva mije van, és azt vállalja, nem rájátszik(pl nagy melleimet még jobban kidugom) és tudja, hogy a hiányosságait, mivel tudja korrigálni. Mindez mellé kedves, és nem rideg, akkor 90%ban nőies a nő
2009. márc. 27. 14:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Istenem, ki tudja ma így vállalni saját magát? Én sajnos nem. Nagyon jó, amiket írtatok, köszönöm. Tényleg a kisugárzás a kulcsszó, de az mitől nő meg az ember lányának? Ezektől a felrakott külsőségektől jobban lehet érezni magunkat, de nem adnak valódi önbizalmat. Akkor mi ad?
2009. márc. 27. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

Önmagad elfogadása sokat segíthet.

Én nagyon vékony vagyok, mondjuk mint a modellek, de nem szeretem. Látszanak az alsó bordáim. Emellé nagy a lábam, ami baromira zavar (41-es mérettel nem egyszerű az élet). Kicsi a mellem. A legtöbb ruhát olyanokra szabják, akiknek van mit mutogatni. De tudod mit? Így szeretem magamat! Nem tudok, és nem is akarok változtatni magamon! Vékony vagyok, de a párom így szeret. Nagy a lábam, de legalább 10-szer akkorra örömet ad, ha találok rá egy cipőt! Kicsi a mellem, de legalább formás, és nem fog lógni. Ezen kívül szeplős vagyok, de azokat kimondottan szeretem. Imádom a hajamat, aminek nem lehet megállapítani a színét (szőke, barna, vörös keveredik benne).

Mindenkinek vannak hibái, de meg kell tanulnunk szeretni magunkat. Ha ezt megtanulod, ez meglátszik rajtad, meg fognak nézni az emberek, mert látják, hogy szereted magadat. Mosolyogj, meglátod szeretni fogod magad!

2009. márc. 27. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!