Mitől nőies egy nő? A külsőségeken túl mi teszi őt vonzóvá?
Önmagad elfogadása sokat segíthet.
Én nagyon vékony vagyok, mondjuk mint a modellek, de nem szeretem. Látszanak az alsó bordáim. Emellé nagy a lábam, ami baromira zavar (41-es mérettel nem egyszerű az élet). Kicsi a mellem. A legtöbb ruhát olyanokra szabják, akiknek van mit mutogatni. De tudod mit? Így szeretem magamat! Nem tudok, és nem is akarok változtatni magamon! Vékony vagyok, de a párom így szeret. Nagy a lábam, de legalább 10-szer akkorra örömet ad, ha találok rá egy cipőt! Kicsi a mellem, de legalább formás, és nem fog lógni. Ezen kívül szeplős vagyok, de azokat kimondottan szeretem. Imádom a hajamat, aminek nem lehet megállapítani a színét (szőke, barna, vörös keveredik benne).
Mindenkinek vannak hibái, de meg kell tanulnunk szeretni magunkat. Ha ezt megtanulod, ez meglátszik rajtad, meg fognak nézni az emberek, mert látják, hogy szereted magadat. Mosolyogj, meglátod szeretni fogod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!