Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Opical szőrtelenítő krém...

Opical szőrtelenítő krém miért nem válhat be nálam?

Figyelt kérdés
eddig 2-szer használtam, kb 5 percig hagytam a lábamon, aztán azzal a spatulával le próbáltam szedni, de a szőr ugyanúgy ottmaradt, max egy kicsit ritkább lett... mit ronthattam el? milyen krémet ajánlotok még? a válaszokat előre is köszi
2011. máj. 23. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem bejött

hagyd rajta picit tovább

2011. máj. 23. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:

5 perc alatt max a vékony, szőke pihéket szedik le a krémek. Várd ki a max. hatóidőt, akkor se lesz még tőle semmi bajod, na meg persze ne az egész téli dzsungelt próbáld vele leszedni pl. :D

Mondjuk szerintem eleve pazarlás a krém... drága, macerás, odőigényes és semmivel nem jobb, mint a borotva. :D Ha ennyire ráérek, akkor már inkább legyantázom. :)

2011. máj. 23. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
én is azt használom és nekem bevált. függ a szőr vastagságától is,hogy mennyi ideig hagyod fent. És ne csak simán simogatva szedd le,hanem azért tényleg nyomd rá érősen és úgy húzd le.
2011. máj. 23. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

én érdes felületű szivaccsal szedem, nem spatulával..

az semmit se ér

én rögtön ki is szoktam dobni a spatulát...

2011. máj. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!