Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki próbálta ki a clean and...

Ki próbálta ki a clean and clear miteszer elleni bőrradíros terméket? Milyen véleményetek van ezzel a termékkel kapcsolatban, megvegyem? Használ?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem van ilyenem itthon, és hááát nemtudom

miután rákenem és lemosom utána nagyon selymes lesz tőle az arcom, de ennyi

2010. okt. 8. 16:29
 2/7 A kérdező kommentje:
a miteszereket eltűnteti???
2010. okt. 8. 16:30
 3/7 A kérdező kommentje:
csakmert nekem nagyon sok van az orromon :S és nem tudom hogy mit vegyek ami használ is :(:(:(
2010. okt. 8. 16:30
 4/7 hot_kiss ***** válasza:
Arra gondolsz, amiben ilyen kék mutyi van? Olyanom nekem is van. Nekem tulajdonképp utána, mintha kicsit halványabbak lennének, de én nem vagyok kibékülve a Clean and Clear termékekkel, mert nekem mindig csak jobban pattanásos lett a pofim tőlük.
2010. okt. 8. 17:41
 5/7 anonim válasza:
Az arc tényleg selymesebb lesz, de a miteszert nem tünteti el!!!
2010. okt. 10. 14:02
 6/7 anonim válasza:

Szia

Nekem is nagyon pattanásos volt a bőröm és a kozmetikusom a Nivea Visage Young termékcsaládot javasolta. Ő 4 termék használatát mondta amit elsőre drága volt megvenni de nagyon bevált.Minden este lemososm az arcom Arclemosó zselével,majd Pórustisztító tonik és végül a Bye bye spot! éjszakai krém. Ezenkivül hetente kétszer használok Peel soft Bőrradír krémet. Nekem ez nagyon bevált, körülbelül 1 hónap alatt látható változást hozott. Elötte voltak clean and clear termékeim is de nekem semmit nem használt, csak puhább lett használat után a bőröm.

2010. okt. 11. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Arcra a natúr joghurt nagyon jó...20percre...jó puha és feszes lesz tőle az arc.

Miteszerekre meg aspirin...2db-ot összetörni papírba csomagolva..majd pár csepp vízzel felhigítani és orra, állra kenni 20percre, majd lemosni...na az garantáltan jó!! Esetleg még a zselatinos...de ezt nemtudom már pontosan mi az arány..talán 1 ek tej meg fél kanál zseltani..és ezt 30prcig..de jó vékonyan kell kenni, hogy szépen le lehessen tépni..

2011. aug. 17. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!