Zselés építéssel kapcsolatban mi a véleményetek, hol rontom el?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el zselével műkörmöt építeni és minden nagyon jó és szép, nem potyognak le, viszont már a 2. napon levegőt látok alatta, ott ahol a tipp már nem ér.Valaki azt mondta hogy a zselét ráhúzom a körömágyra...de ezt hogy tudnám kiküszöbölni?2011. jún. 8. 14:28
1/25 anonim válasza:
feltolod előtte a bőrt? primert használsz?
2/25 A kérdező kommentje:
A bőrt még nem toltam fel sosem, megmondom őszintén...de nem gondoltam hogy ez a baj..van ilyen tologató pálcikám.A primer meg nem tudom hogy micsoda...elmagyaráznád?
2011. jún. 8. 14:51
3/25 A kérdező kommentje:
Megnéztem mi az a primer..nem, nem használok ilyet.De van ilyen előkészítő folyadékom, olyat használok!
2011. jún. 8. 14:53
4/25 anonim válasza:
felbolyhozod helyesen a körmöt? zsírtalanítod/portalanítod a körmöt?
lehet az a körömelőkészítőd nem olyan jó...
a primer tapadáselősegítő+gombaölő.
5/25 anonim válasza:
tulajdonképpen csak a 2 legfontosabb dolgot hagyod ki kezdés előtt...valószínű ez a gond...jó alaposan told fel a bőrt, vágd le egy kisollóval. bolyhozd fel a körmöd, portalanítsd, kend be zsírelvonóval, hagyd megszáradni, majd kenj rá primert. ezek után kezdheted építeni a körmöd, figyelve arra hogy körben a bőrhöz sehol ne érj hozzá, és kicsi kis tunkoló mozdulatokkal "masszírozd" bele a körömrostokba az ecsettel a zselét.
6/25 anonim válasza:
Hát... na ez a baj, ha valaki nulla szakértelemmel kezd neki. :S
Én a helyedben elvégeznék egy tanfolyamot, vagy legalább elég alaposan tanulmányoznék oktató anyagot (torrentoldalak teli vannak vele), addig pihentetném a körmöm és remélném, hogy nincs komolyabb baj. Gomba ellen azért remélem lekezelted?!
Nem bántani akarlak, de azért elég csúnya tud lenni, amikor rohad valakinek a körme.
A megoldást meg már leírták előttem, de az oktatóanyagot tényleg melegen ajánlom, lehet sok apró részlet van ami fontos, és nem tudod, inkább ne csinálj komolyabb bajt.
7/25 A kérdező kommentje:
Igen, gömbaölőt használok!!! És másnak egyenlőre nem is csinálok körmöt csak magamnak!És azt azért elmondanám hogy hiába nem végeztem el tanfolyamot..voltam olyan műkörmösnél aki naon fasza tanfolyamot végzet és olyan trágya körmöt csinált nekem hogy mire hazamentem leestek...ennyit a tanfolyamról.....:)
2011. jún. 8. 16:31
8/25 A kérdező kommentje:
Jah, és szerintem egyszer mindenki nulla szakértelemmel kezd el csinálni ilyesmit!Valahol el kell kezdeni tudod!És ha majd ugy gondolom hogy másnap is pénzért fogok körmöt készíteni akkor majd elvégzem egy tanfolyamot.....Mutatnák képeket hogy milyeneket csináltam eddig....csak nem tudom hogy kell hogy ti is lássátok itt.Ha valaki tudja hogy hogy tudnám linkkel megmutatni írja meg ! kösziii
2011. jún. 8. 16:36
9/25 anonim válasza:
A képfeltöltés.hu-ra tölthetsz fel képet, amit belinkelhetsz.
10/25 anonim válasza:
Azt elmondod, h miért kell támadni, mikor a legalapvetőbb dolgokat nem tudod, és mások segítenek? Egyébként millió meg egy magyar videó van a youtube-on, ahol elmondják, h mit kell használni, mikor és hogyan...keress rá Kovács Gabóra. A tanfolyamról meg ne mondj hülyeséget, amíg nem voltál. A tanárok nagyon lelkiismeretesek, odafigyelnek, és sokat segítenek...aki ezek ellenére nem tud körmöt csinálni, az nem is akar. Nagyon sokan csak azért lesznek körmösök, mert "sokat lehet vele keresni és nem kell dolgozni"...ezek azok, akik 6-7 ezerért sz@r munkát adnak ki a kezükből, és hamar abba is hagyják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!