Zselés építéssel kapcsolatban mi a véleményetek, hol rontom el?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el zselével műkörmöt építeni és minden nagyon jó és szép, nem potyognak le, viszont már a 2. napon levegőt látok alatta, ott ahol a tipp már nem ér.Valaki azt mondta hogy a zselét ráhúzom a körömágyra...de ezt hogy tudnám kiküszöbölni?2011. jún. 8. 14:28
21/25 A kérdező kommentje:
Hát...vannak még dolgok amiket nem nagyon tudok megcsinálni..amivel gondjaim vannak...pl, ez a bizonyos c ív, a mosoly volnal kialakítása, ez a " felfelé szélesedés " ... én nekem van egy ecsetem,7 mm széles..avval csinálok mindent...Ti hány ecsetet hasznéltok? Van amihez vékonyabb, vagy vastagabb kell kifejezetten??
2011. jún. 9. 22:06
22/25 A kérdező kommentje:
...mert néztem én ilyen videókat az interneten de ott a nőci is csak egyfélét használ...csak akkor nem tudom minek van kitalálva 20 féle vastagságú ecset...nekem is van mindenféle...de nem használom, mert mire jók azok nah .... :D
2011. jún. 9. 22:08
23/25 anonim válasza:
azért van többféle, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt...meg mondjuk egy hosszú stilettora jobb egy szélesebb ecset, amivel egyszerre több anyagot lehet felvinni.nézz még több oktatófilmet, és ne dolgozz, csak magadon:)
24/25 anonim válasza:
A Primer tapadás elősegítő. És van ilyen speciális bőrfeltologató is... De én nem értem... Ha ilyen alap dolgokat nem tudsz... Otthoni gányolók,akik miatt aztán nem mennek el az emberek a szakképzett körmösökhöz,mert minek rakatnának maguknak körmöt,ha 2 nap után tiszta levegős,a 3.napon pedig lepotyog az egész.
25/25 anonim válasza:
Nincs C íved, ami komoly hiba, és a stilettod olyan karvalyos, hogy bármelyik ragadozómadár megirígyelné...gondolom tipből faragtad...
Ezekből látszik, hogy mennyire nem értesz a szakmához, és még neked áll feljebb, mert leszólnak olyanok, akik értenek hozzá?
Mi az, hogy nem tolod fel a bőrt, mert nincs kedved? ennyi erővel a kőműves na rakjon a ház alá alapot, mert nincs kedve, aztán majd lesz valami. Az előkészítés a legfontosabb része a körömépítésnek, te meg kihagyod, mert nincs kedved? Hát ez vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!