Zselés építéssel kapcsolatban mi a véleményetek, hol rontom el?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el zselével műkörmöt építeni és minden nagyon jó és szép, nem potyognak le, viszont már a 2. napon levegőt látok alatta, ott ahol a tipp már nem ér.Valaki azt mondta hogy a zselét ráhúzom a körömágyra...de ezt hogy tudnám kiküszöbölni?2011. jún. 8. 14:28
11/25 anonim válasza:
Én sem értem miért kell támadni. Csak leírtam kicsit hosszabban hogy mit hagytál ki, hogyan csináld, szimplán válaszoltam a kérdésedre, ezt vártad, akkor miért támadsz? És ne haragudj, látszólag tényleg fogalmad sincsen a dolgokról.
12/25 A kérdező kommentje:
:D Jó akkor azt mond meg hogy master nails primmer az jó féle?Különben komolyan olyan körmösnél voltam hogy leestek mire hazaértem....meg egyszer voltam egy olyannál is ahol menet közben elfogyott a zseléje!!!!!Nah mostmár tényleg megmutatom milyen körmöket csináltam.....
2011. jún. 9. 21:02
16/25 anonim válasza:
Hiányzik a C-ív. Pedig attól lesz stabil a köröm.
A primeről nem tudok nyilatkozni, mert én crystal nails termékeket használok.
17/25 A kérdező kommentje:
Van még több is...csak gondolom azért annyira senki nem kíváncsi rá, látni ilyet ezer helyen az interneten...csak annyi a gondom hogy feltesznek emberek egy kérdést ezen az oldalon és ezt senki nem tagadhatja le, és vagy leocsmárolják, vagy lehomizzák, vagy akármi.....ráadásul úgy hogy nem ismerik az ember hátterét!A kérdések 90%-ra támadó választ kap az ember!Mint pl itt is "nulla szakértelem" legalapvetőbb dolgokat nem tudod" bla bla......Tudom hogy le kell tolni a bört, de nem csináltam mert nem volt kedvem.Nem tudtam miaza primmer mert nem vagyok műkörmös, nem tudtam miért lesz levegős,de most már tudom hogy azért mert **sztam letolni a bőrt.Ennyi.Nem kell így írni egyből, hogy végezzek tanfolyamot meg hogy, magyarán hülye vagyok a körmözéshez...feltettem egy kérdést amire kaptam választ, de a többire nem vagyok kíváncsi....és ha magamnak trágya körmöt csinálok az az én bajom lesz.Ez most nem bunkózás,csak ez van....de köszönöm szépen a válaszokat!
2011. jún. 9. 21:23
18/25 A kérdező kommentje:
És ezt a bizonyos c-ívet úgy csinálják, hogy a fehér zselénél, amikor már lámpázva volt , a mosolyvonalához raknak egy átlátszó zselét és onnan "simogatják el"......ha jól tudom.......De nem biztos hogy jól tudom :S :) És bocs ha bunkónak tűnök, csak kaptam már párszor itt, és nagyon kiborít már néha.....:)
2011. jún. 9. 21:27
19/25 A kérdező kommentje:
Most amit ma vettem az tapadás elősegítő, zsírelvonó meg gömbaölő egyben...1500.- volt...remélem jó lesz.
2011. jún. 9. 21:35
20/25 anonim válasza:
egyébként szép körmöket csinálsz, a C ív valóban hiányzik, ha ezt pótolod rendben lesz. a 3 képen viszont nagyon kiszélesedik felfelé a köröm, erre figyelj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!