Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Mi a véleményete...

Fiúk, lányok! Mi a véleményetek a gogo táncoslányokról? :D Úgy mindennel kapcsolatban. :D

Figyelt kérdés

Ti táncolnátok, csajok?

Vagy ebbe a munkába mindenképp beletartozik a szex?

És hogy lehet olyan jól mozogni???

2010. júl. 21. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Undorító r.ibancok.

25/F

2010. júl. 21. 15:33
 2/8 A kérdező kommentje:

Tényleg ez a véleményed? :)

És nem szoktad őket megbámulni? :)

2010. júl. 21. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem. Én a páromat szeretem és CSAK ő tetszik. Biztos maradi vagyok, de ez nálam tényleg így van. Különösen az ilyen magamutogató p.icsarázós nők+ a kiretusált sztárok, modellek nem jönnek be.

Nyugodtan pontozzatok le, de én tényleg így vélekedem.

2010. júl. 21. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
hát ugy látszik erre is szükség van a perverz férfiaknak.amugy azok akik discoban táncolnak azok nagyon gagyik mindig ki szoktam nevetni öket azért vmilyen szinten bevállani egy ilyet biztos elromolhat az erkölcse mert táncolni mindenki tud kis bikinibe csak rá van irva hogy aki igy levetközik mindenki elött és az a dolga hogy felállitsa a farkadat az már ribi én igy gondolom
2010. júl. 21. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

ÉN nem táncolnék,de nem itélem el a táncoslányokat:)

Sztem nem tartozik bele a szex...

2010. júl. 21. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
pejj..Bottal nem piszkálnám meg őket..R*bancok..23/F
2010. júl. 21. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
én megtanulnék úgy táncolni és otthon a pasimnak előadnám..:D
2010. júl. 21. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:
hát én ugyan lány vagyok, de tetszik a mozgásuk. szerintem esztétikusak is tudnak lenni normális helyen persze. nem feltétlen tartozik hozzá a szeksz, de én nem vállalnám. azért az magamutogatás. otthon párodnak oké, de idegen kiéhezett f*szoknak köszi nem.
2010. júl. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!