Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek a...

Lányok, mi a véleményetek a férfi ékszerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Egyik lányismerősöm azt vallja, hogy egy férfi ne hordjon ékszert, mert nem áll jól. Lányok véleményeire lennék kiváncsi, h mi a véleményük a (szolíd, nem túl feltűnösködő) férfi ékszerekről (nyaklánc, karkötő, akár fülbevaló)
2011. márc. 8. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, ha a férfi ékszert hord. Nem véletlenül vannak férfi ékszerek is. Mondjuk, van ami nem tetszik, vagy zavaró! A túl hosszú nyaklánc. Meg az ízléstelenül vastag sem tetszik, max. Snoop Dog rapperlánca, gyémántfülbevalúja, gyűrűje, stb...! Az amcsikon nem gáz, de képzelj el egy ilyen rapperékszerelt magyart végigmenni az utcán!Kultúrától is függ. Valahogy nekem a sárgaarany nem jön be. Olyan közönséges hatást kelt bennem.
2011. márc. 8. 11:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon jól áll a férfiaknak az ékszer...ök miért ne hordhatnának??
2011. márc. 8. 11:40
 3/11 TWIO ***** válasza:
100%
Férfi vagyok, viselek ékszert. Én szeretem. :) Eddig nem kaptam negatív visszajelzést, sőt, már volt olyan is, hogy megdícsérték egyiket-másikat.
2011. márc. 8. 11:47
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

szerintem viselhet ékszert egy férfi is, de nálam az nagyon sok, ha van rajta minden(úgyértem óra, karkötő, akár fülbevaló, gyűrű meg nyaklánc is) egy szép fehérarany lánv, ami vékony, az simán belefér. akár egy szép óra. de pl gyűrűben csak azt viselem, ha az egy jeggyűrű. a pecsétgyűrű nekem sok. attól meg tényleg a frász kitör rajtam, ha valaki a kisujján hord gyűrűt (indiaiaknak mániája) szóval röviden: hordhat, de mértékkel. egyszerre max 1 vagy 2 dolog.

23/L

2011. márc. 8. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

nekem csak a nyaklánc illetve a karkötő fogadható el, ha ékszert hord valaki. Viszont ez a kettő nagyon szexi tud lenni, de persze ilyen férfi nyakláncok/karkötők, nem ilyen arany, ezüst bizsu.

a gyűrű nagyon gáz... a fülbevaló úgyszint

2011. márc. 8. 13:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ízléses darabokról van szó és nem 10 cm átmérőjű aranyláncokról, akkor nincs vele baj. Mondjuk a fülbevaló nagyon nem tetszik egy férfin, de egy visszafogottabb nyaklánc, karkötő jól tud kinézni.

Ja és ugye ott van a férfióra, sokan ezt is ékszernek tekintik.

2011. márc. 8. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Párom szokott ezüst karkötőt,és gyűrűt is hordani.Nekem nagyon tetszik.A nyakláncot nem szereti pedig egyszép szolíd ezüst lánc is jól mutatna a nyakában.Én szeretem a férfi ékszereket,ha ezüst,szolid,és férfias pasin van.
2011. márc. 8. 15:05
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok választ!:)
2011. márc. 8. 15:22
 9/11 anonim ***** válasza:
36%

Én nem szeretem se az arany, se az ezüst ékszereket férfin, a fülbevalót (akármilyen is) pedig végképp nem... Viszont a fa, bőr (esetleg fém díszítéssel) ékszerek nagyon jól tudnak kinézni.

22L

2011. márc. 8. 18:38
 10/11 anonim válasza:
25%

max nyaklánc meg karkötő, meg természetesen óra ... ha gyűrű, akkor az a jegygyűrű amit hordhat a férfi, mást ne hordjanak ... de ezek is emberfüggőek

Ha a pasi nyegle kis tésztaszál max karkötőt hordjon, vagy inkább azt se, csak mondjuk a koncert karszalagokat ... A kidolgozott testű férfiaknak viszont nagyooon szexin áll a nyaklánc, de inkább csak a dögcédula, vagy lőszerhüvely a többi ilyen állatfog, meg mindenféle figura nem pasihoz méltó, meg az 5 kg-os láncok sem, ezektől a vékony kis arany meg ezüstláncoktól meg speciel én végképp elhányom magam (szerintem b*zis)

ha karkötőt visel a férfi az lehetőleg fekete vagy valamilyen sötét színű legyen, semmi arany, ezüst, rózsaszín meg ilyenek :P

De a fülbevaló ultragáz

2016. nov. 23. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!