Mi a véleményetek, tapasztalataitok az F&F márkával kapcsolatban?
Ha nem tudnám hogy F+F, akkor pár darabról lehetne mondani hogy Zara, Bershka, Pimkie. Nadrágok szintén van ami jobb mint pl. a Pimkie-s nacik.
Nekem van onnan kb. 2 kardigánom, 1 kabátom, 2-3 felsőm, 1 melltartóm, zoknijaim, bugyik, és amiket vettem azokkal elégedett vagyok.
Nincs sok holmim, mert az anyaga sok cuccnak nem jön be (pl. sok pólónak olyan merev az anyaga) meg szerintem sokszor el van szállva az árakkal. 3-4 ezer egy felső, ami jobb, az komoly ár, ennyiért inkább a Zaraban veszek.
Most leárazáskor ki kell fogni, érdemes nézelődni :)
Tegnap vettem egy használt hatású pamutleggingst 2450 Ft helyett 735 Ft- ért, ráadásul a tiniosztályról, pedig nem vagyok vékony (M-L ruhákat hordok) és 13-14 éves méretű a cicanaci.
Érdemes ott is nézelődni és nem csak a vékony csajoknak.
És hosszra sem rövid, megérte :)
25L
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap vettem először ilyen márkájú ruhát, két farmert, az egyik 1500Ft-ra volt leárazva, a másik 5500Ft volt. Nagyon csodálkoztam, hogy ilyen olcsón jó nadrágokat kaptam, ezért is tettem fel a kérdést. :)
Azt hiszem máskor is benézek, a fehérneműk nagyon tetszettek, meg a háló ruhák is, felsőket nem nézegettem.
Én szeretem. És még mindig megfizethetőbb, mint a többi ilyen butik. :D Ki kell fogni a jó darabokat, bár én a gyerekosztályról öltözöm... :D
17L
Én mindig figyelem milyen akciók vannak, ugyanis van 1-2 darab ami teljes áron nekem drága. Sok dolgot vettem már ott: cipő, bugyi, melltartó, naci, póló, ing, ékszer. Eddig mindennel meg vagyok elégedve. És ha az ember akciósan tud venni valamit, akkor szerintem nagyon megéri. Pont tegnap vettem ott egy kisebb méretű táskát 400 forintért. Szerintem ez már önmagában csoda. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!