Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a lézeres hegkezeléssel kapcsolatban? Tényleg használ? (:

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,a heg kisebb méretű lesz,a kis heg el is tűnik.Még a mélyhámlasztás eredményes,de ilyenkor nyáron ezt nem ajánljuk.
2011. jún. 6. 06:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem schrammek mélyhámlasztást javasoltak a hegeimre!Pr napja voltam és most gyönyörűen hámlik le a bőröm! Kívncsi leszek a végeredményre, azt mondta a kozmetikus,hogy 1 alkalom elég is lesz!Igaz ilyenkore nyáron necces,mert 4 hétig nem tartózkodhatok órákig a tűző napon, de nem bírtam vrni őszig! :) A lézeresről hallottam negatívumokat is, ezért azt nem mertem bevállalni, meg az lényegesen drágább is!
2011. jún. 6. 10:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Hűűű, szuper, köszönöm a válaszokat! (: Én is belekezdtem már a kezelésbe, de eléggé kételkedő vagyok, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ami évekig bosszantott, az csak úgy el fog tűnni, na meg a sok várakozás... :D
2011. jún. 6. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsó válaszadó:hol voltál és mennyibe került?Teljesen eltűnteti? Nekem 3 éves hegeim vannak,szerinted?Nagyon önbizalomhiányos vagyok miatta:(
2011. jún. 25. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!