Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányok az emós korszakban...

A lányok az emós korszakban tök szép színeket választottak a hajukba, mostani feminista vagy mittudomén milyen izéknek miért kell a lehető legpocsékabb színeket választaniuk?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 15:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem a nyígás tárgyát. Az emo korszakban kb mindenki feketére festette a haját, ami az európai embereknek 99%-ban ritka szarul áll, és még tönkre is teszi a hajat. A feminista hajszín nem tudom mi. Az extrém színes, vagy pont hogy a nem festett, természetes? Mire gondolt a költő? Nehéz lenne úgy megfogalmazni egy kérdést, hogy értelme is legyen?

A hajhossz meg ízlés dolga, én nőként szeretem a hosszút, a férjem akar folyton rávenni hogy vágassak belőle mert szerinte szexi ha minél jobban látszik egy nő arca. Annyira amúgy sem modern dolog a rövid haj, Audrey Hepburn óta vágatják sokan, pedig ő aztán nem volt egy maszkulin külsejű valaki.

És soha nem a nők hisztiznek azon hogy nincs pasi. Mert egy rövid hajú nő is bármikor talál pasit ha akar. A férfiak sírnak folyton hogy nem jut jő, de amúgy is ezek a mai feminista nők hogy merik a kényelmet előterbe helyezni, majd jól megnézhetik magukat ha nem kellenek a pasiknak. Aztán tovább sírnak, hogy miért nincs csajuk. Legalábbis ezen az oldalon kb ez szokott történni.

2023. ápr. 10. 22:22
 12/12 NTBS ***** válasza:
69%

Szerintem az emós lányok sem voltak divatosak.

De ez egyéni ízlés kérdése.

2023. ápr. 11. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!