Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavaró lenne számotokra kapcsolatban egy olyan nő, aki nem ragaszkodik egyáltalán az egyenkohúsághoz, nem feminista?
Őszintén, egyáltalán nem érdekelne, ha visszaállna a régi világ és elvennék a jogaimat. Utálok dolgozni, anyaként viszont megállnám a helyem, a kiszolgáltatottság pedig azért nem zavarna, mert normálisan tanítottak, neveltek, így tudnék jólelkű férfit választani, aki nem élne vissza a helyzettel. Nem vagyok törött szárnyű, beteg nő.
A választójogom egyáltalán nem érdekel, nem is értek a politikához, gazdasághoz.
Kérem, csak férfiak írjanak, szavazzanak, mert ténylegesen fel szeretném mérni, hogy állnak egy ilyen nőhöz. Köszönöm.
Élőben teljesen megszólnak ezekért a dolgaimért, így már meg sem merek szólalni kb. Szóval jól esik az anonimitás.
22/N
“ kiszolgáltatottság pedig azért nem zavarna, mert normálisan tanítottak, neveltek, így tudnék jólelkű férfit választani”
Ne haragudj de rettenetesen naiv vagy. Kívánom hogy legyen igazad.
5
Nekem megfelelne, de főleg akkor, ha megszűnne a feminizmus és a nők nagy része kimenne a munkaerőpiacról, így magasabbak lehetnének a férfi fizetések. Cserébe szülnék gyerekeket, és MINDENT megcsinálnék otthon, minden házimunkát és ház körüli munkát. Kérni sem kéne.
7
Sok férfinak nagyon elege van, és a maradék nagy része meg nem harcolna adott esetben életét is kockára téve a nők jogaiért, azt csak egy marginális kisebbség tenné. Szóval, ha tovább fajul az elégedetlenség és érzik tiporva magukat a férfiak, akkor csak rajtuk áll, hogy maradnak-e a női jogok. Erővel elvehetik bármikor. És szerintem el is fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!