Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak olyan rosszak minek vagytok velük?
Mert aki heteroszexuális az a férfiakhoz fog vonzódni, nem tudunk ezen változtatni.
Egyébként senki sem mondja hogy minden férfi erőszaktevő lenne...nem tudom honnan szedted ezt a gondolatot.
1. Nem megy a szövegértés? Vagy a betanult sablon válaszón kívül, amivel a saját, biztosan nyerhető pozíciókba, akaród berángatni a másikat. Nem megy semmi érvelés?
Ez van odairva:
“ Mostmár kb minden második férfi erőszaktevőnek számit.”
Rosszindulat lvl 9000
(Jó tudom én is, de nem vagy külőmb)
Nem tudom, hol van ez, hogy mindenért erőszaktevő egy férfi, én még nem hallottam. A nők viszont mind aranyásók, legalábbis ezen az oldalon folyton annak vannak titulálva:-)
Az, hogy vannak sikertelen férfiak, akik folyton sírnak, nyavalyognak, meg a nőket leszólják, még nem jelenti, hogy nincsenek normálisak is. Nem kell idekeverni a feministákat meg a médiát sem.
A környezetemben meg nagyon is kezdeményeznek a férfiak (persze van, aki sajnos túl is tolja), ez megint csak a te nyűgöd, a legtöbbnek nem probléma megtenni az első lépést. Különleges helyzetekben kezdeményeztem már, de alapvetően a pasik lépjenek először, mert nekem egyfajta szűrő is, hogy ne legyen töketlen, félénk a pali, ha tetszem neki. Azt azért megjegyezném, hogy a kezdeményezés nem azt jelenti, hogy rögtön tapizzon, lehet udvariasan, kulturáltan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!