Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Férfiak, mit gondoltok egy...

Férfiak, mit gondoltok egy nőről akinek rosszak a fogai?

Figyelt kérdés
Ápolt külső, haj stb viszont a fogaim nem a legszebbek, csálék és oldalt kitört egy és látszik is illetve alól az első fogam félbe tört (nem feketék és elroncsolódottak) de mégis rondák!! Találkoznátok/járnátok ilyen nővel?

2021. aug. 8. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A csálé foggal nincs probléma, de a kitört és félbe tört fogakat meg kellene csináltatni, mert igénytelenséget tükröz.
2021. aug. 8. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Járnék veled igen, de azért a legtöbb közös programunk a fogorvosnál lenne eleinte :) Nekem is van egy-két kezelésre szoruló fog.
2021. aug. 8. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
A letört fog sokkal inkább ki van téve a romlás veszélyének. Már csak ezért is érdemes lenne kezelni a problémát, szerintem ez esetben az esztétika csak másodlagos.
2021. aug. 8. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Kortól is függ.hány éves vagy ha fiatal 25 alatt nem hiszem, hogy a fogaidat nézik, főleg ha nem olyan elrettentő. Idősebb korban, már némi szerepet játszhat, mind a párkapcsolatban, és akár munkában előmenetelben is. Szóval érdemes lenne egy fogszabályzó, mindenképp előnyödre válik minden téren.
2021. aug. 8. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyet max egyszer kutyában aztán csá. De akkor is ha csak nagyon rá lennék szorulva az ürítésre.
2021. aug. 8. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
Igénytelen. Nem a csáléság miatt, hanem mert letörik a foga és nem képes megcsináltatni, az ilyen felejtős, aki ennyit sem ad magára. Ez kb alap, a minimum amit egy embernek meg kell tennie magáért, hogy rendesen eljár fogorvoshoz.
2021. aug. 8. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Nekem huszonhet evesen alig van már fogam. Elöl hiányzik három és sok szuvas van stb de még így is csokoloztam eddig kB 15 különböző emberrel. Igaz nem a legszebbekkel de nem a fog teszi az embert.
2021. aug. 10. 07:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Jo de engem nagyon zavar, nem kell megkövezni csinàltatom a fogaimat ahogy tudom ahogy bìrja a pénztàrcàm ez nem megy csettintésre.
2021. aug. 10. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!