Mit gondoltok/tudtok dr. Unoka Zsoltról?
Nemsokára lesz vele egy találkozóm és nagyon izgulok.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a gyors választ.
Jöhetnek még
Kicsit még kiegészítem a válaszomat, 1-es vagyok.Amellett, hogy orvos-pszichiáter professzor filozófiát is végzett, ez sokszor érződik a mondandóján (de szerintem épp ettől is jók a meglátásai). Azt, hogy jófej, rendes arra értettem, hogy sok mindent meg lehet vele beszélni, nem lenéző, lekezelő, hanem segítő és kompromisszum-kész (amennyiben Te is az vagy). Amit én kedvelek benne, hogy mindig kiáll a "gyengébbek" mellett, pl. családon belüli erőszak áldozatai, bántalmazott nők mellett. Azt, hogy szórakozott pedig arra értettem, hogy van, hogy hintázik a széken, mint egy kisfiú és hátra esik :D
De tud határozott is lenni, főleg a beteg érdekében (amikor a beteg nem látja, hogy ez az ő érdekében történnek a dolgok segítő szándékkal), na akkor néha feljebb emeli a hangját, pl. súlyos anorexiás betegnél "maga meg akar halni????"
De amúgy jófej, rendes, korrekt, nem kell tőle félni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!