Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak olyan rosszak minek vagytok velük?
A nőket összeköti a gyerek meg a hitel a férfiakkal. Sokkal több szingli nő lenne, ha egyedül is meg tudnának élni és fizetni tudnának mindent.
A környezetemben a nők azt vallják, hogyha ùjra kezdhetnék, nem szolgáltatnák ki magukat egy férfinek sem és a gyerekvállalást is inkább százszor meggondolnák.
Ezek azok a nők, akik nem kivirultak a házasságtól, hanem szépen lassan tönkrementek.
De ha belegondolunk, szingli nőként sokkal kevesebb a probléma, a felelősség és az elváràs.
Szerintem te valamit nagyon félreértettél. A feministák egyik problémája, a folyamatos általánosítgatás. “A nők ilyenek, meg olyanok”. Azért szólalnak fel, hogy nem kellene általánosítani, mi is sokfélék vagyunk. Erre te pont ugyanúgy általánosítod a férfiakat a kérdésben 😂😂
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy nem bánom, ha szingli vagyok. Igazából szeretek is szingli lenni. Semmi esetre sem áldoznám fel a nyugalmamat egy olyan férfiért, aki több terhet jelent, mint amennyi pozitív dolgot hoz az életembe a társaságával. Akkor inkább leszek egyedül. De szerencsére vannak normális férfiak, akik tudnak partnerként működni. Velük vagyunk.
Engem itt mégis elítéltek, pedig nálam napsütés is lehet közben.
35. “ Szerintem te valamit nagyon félreértettél. A feministák egyik problémája, a folyamatos általánosítgatás. “A nők ilyenek, meg olyanok”. Azért szólalnak fel, hogy nem kellene általánosítani, mi is sokfélék vagyunk. Erre te pont ugyanúgy általánosítod a férfiakat a kérdésben 😂😂”
Úgy küzdenek az általánosítás ellen, hogy úton útfélen a férfiak “egy részét szidja el?
Az úgy nem általánosítás, csak azok a férfiak rettegjenek a következményektől akik néztek már rá nőre…..
Fuck logic??!!!!???? 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!