A lányok az emós korszakban tök szép színeket
választottak a hajukba, mostani feminista vagy mittudomén
milyen izéknek miért kell a lehető legpocsékabb
színeket választaniuk?
Mert ők függetlenek és azt tesznek a hajszínükkel, amit akarnak. Ha nem fogadod el és nem is tetszik, nyilván egy bigott homofób vagy, aki a joguktól fossza őket meg. Ezt nem tudtad? Fuj te radikális konzervatív, sőt, mihazánkos paraszt. Viccen kívül... Ez nem vicc
2023. ápr. 10. 15:11
2/12 anonim válasza:
Nekem alapvetően nincs bajom azzal, ha ezt a stílust követik. Az ő testük, az ő életük, az ő döntésük.
Bajom azzal van, mikor elvárják, hogy így is tetszenek a környezetüknek, különösen a férfiaknak és kijelentik, hogy aki nem esik hanyatt ettől a világmegváltó, modern kinézettől, az maradi és különben is csak rá akarja kényszeriteni a nőkre a hagyományos kinézetet. Miattam legyen olyan minden nő, amilyen akar, csak ha az nem tetszik a férfiaknak, akkor fogadja el és ne a férfiakban keresse a hibát.
2023. ápr. 10. 15:25
3/12 anonim válasza:
2-es, ilyet senki nem vár el.
2023. ápr. 10. 15:26
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, nekem pont tetszik, hogy vannak ilyen "alig" színek is. Mikor 20 évvel ezelőtt festettem, mindig be kellett rendelni, a türkizt nem szedte ki semmi, nem volt ennyi info, hogy lehet árnyalni. Most meg a sarkon is van a DM-ben annyira szép levendula meg halvány pink van.
2023. ápr. 10. 15:29
5/12 anonim válasza:
A büdös életbe nem gondoltam volna, hogy valaha is a hajunkban a szín fogja zavarni a férfiakat :DD
Nektek már nagyon durván nincs min hisztizni :D
2023. ápr. 10. 15:30
6/12 anonim válasza:
Nem attól lesz egy haj szép, hogy élénk... akinek van egy csepp ízlése, látja, hogy van olyan bőrtónus, amihez jól állnak az élénk színek, van olyan, amihez meg a világosak... az olyan gyerekes hozzáállás, hogy "NEKEM A TÜRKIZ A KEDVENCEM, MINDENBEN IS, AMI NEM OLYAN, AZ RONDAAAAAAA"... értelmes 12 éves sem gondolkodik így.
2023. ápr. 10. 15:43
7/12 anonim válasza:
3: Hidd el, hogy vannak akik elvárják. Olyan címszóval, hogy ők nem akarnak extra időt beletenni pl. a hosszú hajba, csak azért mert a férfiak többségének az tetszik. Erre mondom, hogy ez még érthető is, csak utána ne jöjjenek azzal, hogy a férfiak nem veszik őket észre, stb. Ők választották ezt, nem azok a férfiak.
2023. ápr. 10. 17:16
8/12 Metionin válasza:
Először is, hogy kinek melyik szín szép/áll jól, az szubjektív, másodszor meg semmi közöd mások hajszínéhez.
2023. ápr. 10. 17:17
9/12 anonim válasza:
7, szívem, 4 milliárdan vagytok, abból pár milliónak biztosan tetszik a rövid haj, szóval van miből válogatni.
A másik meg, hogyha tetszel valakinek, akkor nem fogja zavarni a hajad hossza.
Én mindig is megkaptam a figyelmet a férfiaktól, hosszú és rövid hajúként is.
2023. ápr. 10. 17:21
10/12 anonim válasza:
"Hidd el, hogy vannak akik elvárják. Olyan címszóval, hogy ők nem akarnak extra időt beletenni pl. a hosszú hajba, csak azért mert a férfiak többségének az tetszik. Erre mondom, hogy ez még érthető is, csak utána ne jöjjenek azzal, hogy a férfiak nem veszik őket észre, stb. Ők választották ezt, nem azok a férfiak."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!