Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért léteznek ronda emberek?

Miért léteznek ronda emberek?

Figyelt kérdés
Gondolkoztatok már azon, hogy mégis miért léteznek ronda emberek, ha úgyis kiselejtezi őket a többség? Elvégre a ronda emberek csak útban vannak és feleslegesek, senki nem akarna egy előnytelen külsejű emberrel párkapcsolatban lenni, mindenki a szépséghez, egészséghez vonzódik. De akkor miért van az, hogy a természet mégis megtermeli/kitermeli azt, amire nincs is szüksége? Persze hogyha mindenki jól nézne ki, az sem lenne a legjobb, mert valamit valamihez hasonlítani kell, úgymond szükség van kevésbé előnyös külsejű emberekre is. Viszont én most a valóban ronda emberekre gondolok, akik nem csak simán átlagosak, hanem annál jóval rondábbak. Az ilyen embereknek valószínűleg úgysem lesz normálisan működő párkapcsolata, akkor a természet miért alkotja meg őket?

2023. febr. 17. 07:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%

"Olyan is van, akit a külső nem érdekel."

Én ilyen emberrel még nem találkoztam, maximum olyannal, akit annyira nem érdekli a külső mint a többséget. De olyat még nem láttam, akinek tényleg szó szerint ne számított volna...

2023. febr. 17. 09:39
 12/31 anonim ***** válasza:
67%
Engem a kinézet nem érdekel, a külső csak olyan szempontból fontos számomra, hogy az illető ne legyen extrém módon elhízva.
2023. febr. 17. 09:41
 13/31 anonim ***** válasza:
57%
Ne mondd már nekem, hogy nem számít... ez hazugság. A párod vizuálisan is meg kell fogjon téged, különben hogyan vonzódsz hozzá?
2023. febr. 17. 09:43
 14/31 anonim ***** válasza:
97%

A saját elképzeléseidet, gondolataidat szeretnéd másokra ráeröltetni, amely gondolatoktól - eléggé valószínű - szenvedsz.

Nem tudod és nem is akarod elképzelni, hogy valami lehet másképpen is, mint ahogyan a fantáziádban.

Ne vádolj meg hazugsággal valakit, aki másképpen képzel el valamit.

Számodra az olyan válaszok tetszenének, hogy "vannak a szépek", "vannak a csúnyák", "csúnyákat elutasítják, ez nem is lehet másképpen, hiszen ez evidens".

Fekete-fehér nézőpontod van.

Nem is jó ez a felosztás sem, hogy "szépek-csúnyák", ki mondja meg, ki dönti el ki hova tartozik? Átlagosak "már nem is létezhetnek"?

2023. febr. 17. 09:49
 15/31 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy te alapvető tényeket próbálsz meg tagadni. Egy jól működő kapcsolathoz fontos a testi vonzalom, különben hogy érsz hozzá a másikhoz, hogyan csókolod meg, stb, ha semmi nem vonz a külsején?
2023. febr. 17. 09:55
 16/31 anonim ***** válasza:
72%

Számos kapcsolatról hallottam már, amelyben úgy nyilatkoztak a felek, hogy "az első pillanattól nem tetszettünk egymásnak, aztán beszélgetni kezdtünk, találkozgattunk és boldog párkapcsolatban élünk", tehát hagytak időt egymás megismerésére.

Egyébként ha például valaki vak és nála a vizualitás nem játszik szerepet, akkor megvonod tőle a jogot, hogy szerelmes lehet, hiszen a párja arcát nincs módja látni?

2023. febr. 17. 10:02
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
A vak emberek példáját azért nem szeretem, mert maguktól független ok miatt "nem számít nekik a külső". Soha nem tudhatjuk, hogy mondjuk egy vak ember ugyanúgy szerelmes maradna-e ha esetleg visszakapná a látását és meglátná a párját. Én hallottam már olyan sztorit, hogy egy vak embernek megjavult a látása és utána azonnal elvált a párjától, mert annyira taszította a külseje.
2023. febr. 17. 10:22
 18/31 anonim ***** válasza:
97%

Érdekelne a sztori, ha egyáltalán hiteles.

Egyébként nagyon érdekes, hogy szenvedtek a negatív gondolataitoktól és mégis azt szeretnétek képzelni, hogy a világ úgy működik, hogy számotokra mindig a lehető legrosszabb forgatókönyv váljon valóra.

Másoktól is azt várjátok el, hogy úgy gondolkodjon, azt tapasztalja, úgy érezzen mint ti, mert ha nem, akkor hazudik.

2023. febr. 17. 10:53
 19/31 anonim ***** válasza:
43%
Abba belegondoltál, hogy a ronda embereknek a szüleik is rondák? Ergo olyan nincs, hogy valaki senkinek se kelljen.
2023. febr. 17. 14:26
 20/31 anonim ***** válasza:
89%

Az életfelfogásod vakvaganyon van.Ott kezdődik az egesz,hogy

kijelented:

" Elvégre a ronda emberek csak útban vannak és feleslegesek"

A rondaság és szépseg relatív.Csupan véljük hogy ami a többségnek tetszik,vagy helyes,vagy jó,vagy elfogadott,vagy etalon,vagy igaz az az abszolútt igazsag vagy helyes.Mivel többen vannak.

A természet szempontjából Viszont ez csupan egy nézőpont vagy igazodási pont,semmi több.

Masreszt az emberi élet hasznossagat meghatarozni vélt

szempont,pld a szépség vagy csúnyasag alapjan...hát

Sztem az emberi érték komplexebb mint amit te elképzelsz.

Michelangelo Buonarroti se volt egy szép férfi, és nem gondolnám azért hogy feleslegesen született volna,es a termeszet feleslegesen termelte ki!!

2023. febr. 17. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!